Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

grazyna 10:05, 21 sty 2013

Bogdziu (Bożenko) wieczorem zrobię zdjęcie poidełka z rybką i wstawię
Pszczelarnia 11:28, 21 sty 2013

Bogdziu, Ewa gada po łacinie, bo matematyki nie umiała się nauczyć. A to przecież królowa nauk i podstawa podstaw.
EPODLAS 11:35, 21 sty 2013

Bogdziu, pozdrawiam. Sypie, sypie śnieg. Mamy w tym roku prawdziwą zimę. Ptaki z tego powodu chyba nie są zadowolone? Musimy im pomóc.
Urszulla 11:59, 21 sty 2013

Bogdziu...wszystkiego najlepszego z okazji święta

Dzisiaj...jak nosiłam drewno do kominka....to ptaki rojbrowały gdzieś w pobliżu.....czyżby symptomy wiosny
Konstancja30 12:06, 21 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Bożenko droga normalna jak w mieście ... 5 km od wzgórza pokazałam zdjęcie normalny kraj ... i nie było zimno ... ja rozpięłam kożuszek i nawet szalika nie miałam ... jak ktoś nie chce iść to może bryczką na samą górę albo samochodem ... ten efekt na gałęziach to szadź i śnieg ... ... a i rękawiczki miałam tylko chwilę ... a ja jestem rekordowy zmarzluch ...

dziś zawiozła nas tam przyjaciółka ... Adam siedział z tyłu ... kobieta prowadziła i to mało jeżdżąca samochodem ...

o rododendronowym marzymy od maja ... to pierwsze co zobaczyłam na ogrodowisku ...

Wiec w maju licze na nasze spotkanie u mnie . Ciebie odwiedzę przy jakiejs letniej okazji. Może byc?????

już tęsknię za majowym ogrodem ... a my zawsze gotowi na wizytę ... pozdrawiam
Bogdzia 12:24, 21 sty 2013

AniaDS napisał(a)

Wszędzie tyle ptaków a u mnie nic . I słoninkę powiesiłam i domek wypasiony kupiłam.. I nic .
Okolica jakby wymarła.. Może kotów za dużo w pobliżu?
Aniu u mnie tez ostatnio mało ptaszków widzę, może to wina kocurków, bo jest ich kilka w okolicy

O właśnie koty. U mnie też dzikie koty są ale je przeganiam żeby przy karmnikach nie chodziły.

Są koty, jak to na wsi. Ale ja mieszkam na piętrze, więc i jedzenie mają wysoko. I cisza. Żaden ptaszek nie chce jedzonka. To nienormalne, mam wrażenie, że u nas na wsi wcale nie ma ptaków

Aniu to w takim razie może Ty dajesz zły pokarm. Daj słonecznik, na to wiele ptaków się skusi.
Bogdzia 12:26, 21 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Witaj Bożenko, podobno spadło u Was 10 cm śniegu. Taka zima jest dobra dla Rh

Marzenko trochę spadło , M mówi że może z 8 cm. Nie jest źle bo roślinki zabezpieczone a kłopotu ze śniegiem zbyt dużego nie ma. Pozdrówka.
Bogdzia 12:27, 21 sty 2013

Ewa napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie

Ewuś witaj. Ty pojawiasz sie i znikasz jak meteoryt. Zagladałam do Ciebie , była cisza a tu nagle jesteś. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 12:28, 21 sty 2013

grazyna napisał(a)
Bogdziu (Bożenko) wieczorem zrobię zdjęcie poidełka z rybką i wstawię

Fajnie Grażynko , zajrzę bo jestem ciekawa jak to wygląda.
Bogdzia 12:38, 21 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, Ewa gada po łacinie, bo matematyki nie umiała się nauczyć. A to przecież królowa nauk i podstawa podstaw.

Ewciu gadanie po łacinie bardzo mi imponuje bo nigdy się jej nie uczałam a matematyki wszyscy sie uczyli jedni gorzej inni lepiej. Matematyka jest łatwa przy systematycznym uczeniu sie jej bo wszystko ze sobą się wiąże. Kto nie jest systematyczny ma problem z tym przedmiotem, ale Ty jesteś obowiązkowa osoba to jakaś inna przyczyna pewnie była.A może wcale nie było tak źle????????