Witam

Ale się cieszę, że też mam sąsiadkę. Oglądałam zdjęcia ze spotkania u Bogny, aż dech zapiera, jak sobie miło Ogrodowisko świętuje, a tu proszę nie jestem sama w okolicy

. Dzięki za miłe słowa.
Wielkość zależy od tego z czym się porównuje. Działka ma około 300m2, na środku stoi dom, dookoła zaś mam troszkę przestrzeni.
Zatem może mi sąsiadko polecisz jakąś szkółkę z rośliżami bo w Nomi, juz wykupiłam wszystkie.
Znalazłam coś na ul. Giżynek to sobie tam dzis pojadę.
Dziękuję za podzielenie zachwytu donicą.
Co zaś do polbruku, to mój mąż chciał położyć dał sie jednak przekonać i teraz też jest zadowolony.
Jeśli chodzi o miejsce, tak zwierzęta tu "gęsto przebywają", ponieważ miejscowosć jest położona nad j. Miedwie, 5tym co do wielkości jeziorem w Polsce, ponadto działka jest na terenie Lasu sosnowego, dookoła cicha okolica. Odkąd ruch odbywa się nowowybudowaną obwodnicą, to jest jeszcze ciszej. W związku z tym warunki sprzyjają zwierzętom. Ponadto mieszkają tu w większosci ludzie stateczni, wiewiórka ma upatrzone punkty w których zawsze dostanie cos do jedzenia. To samo sikorki, najpierw objedzą słoninę u sąsiada a potem do nas przylatują.