Ja tez lubie duze iglaki ogulnie drzewa bo daja zycie ogrodowi dlatego zostawiłem kilka owocowych drzew w sadzie ale teraz załuje bo były stare i sie tera łamia
Kondziu my właśnie wycieliśmy stare drzewa owocowe, zostawiliśmy leszczyny (mąż się uparł), orzecha włoskiego (jak powyżej) i czereśnie, a i tak wydaje mi się, że trochę dużo zostało
Ja lubię duże iglaki, ale u mnie jest ich trochę za dużo, ale coż musza zostać, teraz tylko ciągle kombinuję, co zrobić, żeby było pieknie
Ja tez lubie duze iglaki ogulnie drzewa bo daja zycie ogrodowi dlatego zostawiłem kilka owocowych drzew w sadzie ale teraz załuje bo były stare i sie tera łamia
Kondziu my właśnie wycieliśmy stare drzewa owocowe, zostawiliśmy leszczyny (mąż się uparł), orzecha włoskiego (jak powyżej) i czereśnie, a i tak wydaje mi się, że trochę dużo zostało
My zostawilismy chyba 5 drzew bo na końcu działki mamy stacje pkp i nie chcielismy sie tak odsłaniac ale niestety sie łamią
owocowe tak mają, mieliśmy śliwę, ale zaczęła próchnieć i nie było wyjścia, trzeba było wyciąć, może po prostu wytnij te drzewa, posadź inne gatunki, ozdobne i szybko rosnące?