Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 22:29, 12 wrz 2012

Kuklik napisał(a)
Super relacja z targów, dopiero teraz obejrzałam
Ja w sobotę jadę do Skierniewic na Święto Kwiatów, Owoców i Warzyw, mam nadzieję na podobną frajdę
Aniu, czekam na Twój adres, wyślę Ci Kiwi Full Monty
Buziaki

też na pewno będzie fajny wybór powodzenia Iza w łowach
monteverde 22:32, 12 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Hej Aniu, jak do sadzenia to pogodę maż idealną, U mnie kropi od czasu do czasu ale na razie cieplutko jest a straszą zimnem. Moja studnia odetchnie trochę.

Robert chociaż Ty mnie już nie strasz, wczoraj przyjechałam, było pięknie, a dzisiaj zaczęłam kosić kosiarka i po skoszeniu pół ogrodu deszcz mnie z niego wygonił, mam nadzieję,że jutro już znowu będzie oki, chociaż deszcz bardzo potrzebny, tutaj też suchoale mam nasadzenia i niech pada z umiarem
monteverde 22:33, 12 wrz 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

No, nareszcie jesteś Cały dzień Cię wyglądałam
A Ty na Warmię wybywszy

Z dwutygodniowym opóźnieniem ale nareszcie jestem i będę siedziała do oporu, muszę wszystko zrobić co zaplanowałam

Witam!
Siedź jak najdłużej, bo w tym tygodniu mam urodziny Kini i nie dam rady się na chwilkę do Ciebie wyrwać, ale w przyszłym ...
Pozdrawiam

Mam taką nadzieję, że posiedzę jak najdłużej będzie można
monteverde 22:35, 12 wrz 2012

Tess napisał(a)
O, w sobotę święto kwiatów w Skierniewicach? E, pewnie nie dam rady, tyle jeszcze roboty w ogródku

Ewelinko, niech za długo na tej Warmii nie siedzi, bo się urobi po łokcie

Aniu, buziolek

Tesia znasz ten"ból"
monteverde 22:38, 12 wrz 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Tess, dziś pewnie Ania za dużo nie porobiła, bo u mnie pada, więc u niej raczej też, a w przyszłym tyg mogę do niej wpaść i coś pokopać czy popielic, zawsze to odpoczynek od moich urwisów

Masz rację Ewelinko, nie porobiłam, a potem jeszcze zmokłam do kolan, bo poszłam po odbiór okularów i cały czas padało i buty mi przemokły i spodnie, bo deszcz zakaszał, i nie za dużo parasolka pomogła
monteverde 22:39, 12 wrz 2012

Tess napisał(a)

Tess, targi w Skierniewicach też w niedzielę, a pracować w niedzielę nie po bożemu to może jednak

A, nie sprawdziłam, że też w niedzielę. To może jednak?...

moja babcia zawsze powtarzała, że "niedzielna praca w g....o się obraca", to korzystajcie z targów i odpoczywajcie a potem nam relację zdacie
an_tre 22:45, 12 wrz 2012

Aniu wpadła się przywitać bo ty pewnie jak zwykle tu pobuszujesz a ja opuszczę towarzystwo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 23:09, 12 wrz 2012

Dzisiaj przyszło 60 cebulek błękitnego czosnku za niecałe 16 zł

powojnik Cassandra
Jeżówki, mam tu do wsadzenia Magnus, White Swan i Cheyenne Spirit, ta ostatnia jest niesamowita, nagradzana licznymi nagrodami za jej kolory, rozkwita przeróżnymi barwami od pomarańczowej, poprzez czerwono różową, aż do żółtej , fioletowej i kremowej, wys.70 cm
no i różyczki, oprócz Pastelli wszystkie pachną obłędnie, nawet Candelight leciutko

an_tre 23:17, 12 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Dzisiaj przyszło 60 cebulek błękitnego czosnku za niecałe 16 zł

powojnik Cassandra
Jeżówki, mam tu do wsadzenia Magnus, White Swan i Cheyenne Spirit, ta ostatnia jest niesamowita, nagradzana licznymi nagrodami za jej kolory, rozkwita przeróżnymi barwami od pomarańczowej, poprzez czerwono różową, aż do żółtej , fioletowej i kremowej, wys.70 cm
no i różyczki, oprócz Pastelli wszystkie pachną obłędnie, nawet Candelight leciutko

Ania ty chcesz żebym zawału na noc dostała pokazujesz takie rarytaski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Tess 23:20, 12 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Ania ty chcesz żebym zawału na noc dostała pokazujesz takie rarytaski

No Aż się ciśnie na usta: gdzie litość, gdzie miłosierdzie?