Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 17:14, 15 sie 2012

kasik778 napisał(a)

Dzisiaj miałam dzień w łatki lub w kratkę jak kto woli, wyszłam wcześnie do ogrodu popielić, było dość ładnie, to musiałam się od roboty odrywać, bo lekarz czekał z wizytą, jak wróciłam przyszły róże, potem obiad, przebrałam się aby iść do ogrodu a tu deszcz oh jaka jestem wściekła, wrrrrrrrrrrrrrrrrr dziewczyny piszą ,że im się Anabelki pokladają zrobiłam zdjęcie z okna swojej i Pinky Whinky, stoją jak przysłowiowy "drut" , na chwasty nie patrzcie, bo zbieram na kupę a potem wszystko trzeba przez piwnicę wynosić.

piękne hortensje, ja nie mam anabelki ale posiadam Grandiflorę, która ma ciężkie grona i teraz po deszczu sprawdziłam, czy się położyły, ale nie nadal wygląda pieknie

To fajnie Kasik , że masz taki ładny krzew i mocny
barbara_kraj... 18:00, 15 sie 2012

monteverde napisał(a)
o matko Basiu nie męcz się tak, poleć po fotkach najwyżej

I tak zrobiłam, bo wiele ogrodów 'przelecieć' musiałam
Dodam, że nie o strony, tylko posty, chodziło Pomyłka!
Nowe róże fajne. Uważaj na Camelot, jest wrażliwa na czarną plamistość. Innych nie znam...
monteverde 18:02, 15 sie 2012

justi 18:12, 15 sie 2012

Aniu byłam wczoraj, ale nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego. Dziś zostawiam ślad
ach te Twoje róże, piękne
JulkAd 18:32, 15 sie 2012

Witaj Aniu, trudno tak ogarnąć całe forumi zwiedzić wszystkie ogrody. Dzisiaj zawitałam do Ciebie i muszę napisać, że Twoje róże wręcz obłędne są. Dosłownie jak się na nie patrzy to zapach sam się pcha do nosa, chociaż wiadomo, że to niemożliwe

Miłego wieczoru życzę i zaglądać będę
Welka 19:54, 15 sie 2012

monteverde napisał(a)

Ania, ile zazwyczaj czasu jedziecie od siebie do Ostródy, bo nie wiem, o której mniej więcej na Was czekać?

kiedyś ok.1h, ale teraz jak jest pas szybkiego ruchu to szybciej

W takim razie chwilę przed 9 będę na Was czekała na parkingu stacji koło McDon. zadzwonię do Ciebie w sobotę po 8 czy już wyjechałyście
Moniika 19:56, 15 sie 2012

monteverde napisał(a)
Monika chyba ,że ze mną do Ol., przyjedziesz, bo one tu przyszły do starego ogrodu

Nie liczyłam Agnieszko

To trudno nie zobaczę
zdecydowałam sie jechać samochodem męża więc myśle ze nie będzie problemu z zapakowaniem naszych zakupów
Syla 20:23, 15 sie 2012

Kolejne zakupy pięknych roślin .... Piękne Aniu róże .... piękne aby rosły zdrowo ... co ja plotę , przecież u Ciebie wszystko rośnie zdrowo ... pozdrawiam i ściskam
monteverde 20:51, 15 sie 2012

Dobrze Ewelinko

Moniko to fajnie,że większy samochód, bo Ewelinka ma tyle chciejstw wgrałaś sobie trasę przejazdu w ten link co Ci wysłałam?

Sylwia nie tak pięknie 3 austinki mi tu na warmii wymarzły, klon Tsuma Gaki i azalii Kostner nie widze,a i jeden hibiskus pełny niebieski widzisz nie miałam kiedy przyjechać i teraz mam braki
Syla 21:02, 15 sie 2012

monteverde napisał(a)
Dobrze Ewelinko

Moniko to fajnie,że większy samochód, bo Ewelinka ma tyle chciejstw wgrałaś sobie trasę przejazdu w ten link co Ci wysłałam?

Sylwia nie tak pięknie 3 austinki mi tu na warmii wymarzły, klon Tsuma Gaki i azalii Kostner nie widze,a i jeden hibiskus pełny niebieski widzisz nie miałam kiedy przyjechać i teraz mam braki

Ależ masz orientację w tej pięknej Twojej różnorodności szkoda roślinek ale frajdę masz , że możesz coś nowego nabyć Ja we wszystkim widzę pozytywy ... buziolek