Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Moniika 07:25, 24 sie 2012

monteverde napisał(a)
)

A ja je na żywo widziałam : Cudne są !!! Pozdrawiam M
monteverde 11:24, 24 sie 2012

Dzięki w imieniu horti , kwitły przez 2 lata byle jak jak je nastraszyłam,że krótki ich żywot od razu się poprawiły w tym roku pozdrawiam
an_tre 12:47, 24 sie 2012

Aniu ty biegniesz do ogródeczka a ja na popołudnie do pracy...dziś mam prace z przerwą na forum, a w parafii odpust, to przy okazji może być więcej pracy Miłego pobytu w ogrodzie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 13:47, 24 sie 2012

Moniika napisał(a)

)

A ja je na żywo widziałam : Cudne są !!! Pozdrawiam M

Ania, ja poproszę dokłądne instrukcje na temat tej hortensji, bo to na pewno ogrodowa; mam 3, żadna nie kwitnie; miejsce mają idealne, półcień, wilgotno, nawóz dostały, więc co ? liście sa oczywiście dorodne, ale ja chćę taką jak twoja!!!!
monteverde 18:51, 24 sie 2012

na zimę je okryłam i włókninę zdjęłam dopiero po wiosennych przymrozkach, najlepiej nastrasz,że wykopiesz
monteverde 19:20, 24 sie 2012

an_tre napisał(a)
Aniu ty biegniesz do ogródeczka a ja na popołudnie do pracy...dziś mam prace z przerwą na forum, a w parafii odpust, to przy okazji może być więcej pracy Miłego pobytu w ogrodzie

pobiegłam i nie na długo, bo zaczeło padać, w przerwie sfociłam kilka kwiatków, bo znowu pada, robota oczywiście nie skończona
zakwitło jednym kwiatkiem rh od ShrekolaNowa Zembla zakwita trytoma Green Jade no i jeszcze jedna biała lilia zaczyna kwitnąć Callicarpa bodinieri 'Profussion' trójsklepka no i hibiskus
Dzidka 22:57, 24 sie 2012

monteverde napisał(a)
' trójsklepka

Aniu, jak ci przezimowała ta trójsklepka ?
Moniika 23:01, 24 sie 2012

monteverde napisał(a)

pobiegłam i nie na długo, bo zaczeło padać, w przerwie sfociłam kilka kwiatków, bo znowu pada, robota oczywiście nie skończona
zakwitło jednym kwiatkiem rh od ShrekolaNowa Zembla zakwita trytoma Green Jade no i jeszcze jedna biała lilia zaczyna kwitnąć Callicarpa bodinieri 'Profussion' trójsklepka no i hibiskus

Ślicznie kwitną Aniu! Deszczyk to mnie akurat cieszy bo już sucho było u mnie strasznie a tak trawka rośnie
monteverde 23:43, 24 sie 2012

Dzidka napisał(a)

' trójsklepka

Aniu, jak ci przezimowała ta trójsklepka ?

Dzidka bardzo dobrze i bez okrywania i ladnie się rozrosła mam już ładną kępkę mam też bialą ale kwitnie później i kawaleczek variegaty tzn. o biało obrzeżonych listkach
Milka 23:45, 24 sie 2012

twoja jest taka, jak oferowali w sprzedaży, a moja mnie rozczarowała
niech rośnie, jak przetrwa, ok, dostała szansę!