Aniu ty biegniesz do ogródeczka a ja na popołudnie do pracy...dziś mam prace z przerwą na forum, a w parafii odpust, to przy okazji może być więcej pracy Miłego pobytu w ogrodzie
Ania, ja poproszę dokłądne instrukcje na temat tej hortensji, bo to na pewno ogrodowa; mam 3, żadna nie kwitnie; miejsce mają idealne, półcień, wilgotno, nawóz dostały, więc co ? liście sa oczywiście dorodne, ale ja chćę taką jak twoja!!!!
Aniu ty biegniesz do ogródeczka a ja na popołudnie do pracy...dziś mam prace z przerwą na forum, a w parafii odpust, to przy okazji może być więcej pracy Miłego pobytu w ogrodzie
pobiegłam i nie na długo, bo zaczeło padać, w przerwie sfociłam kilka kwiatków, bo znowu pada, robota oczywiście nie skończona
zakwitło jednym kwiatkiem rh od ShrekolaNowa Zembla zakwita trytoma Green Jade no i jeszcze jedna biała lilia zaczyna kwitnąć Callicarpa bodinieri 'Profussion' trójsklepka no i hibiskus
pobiegłam i nie na długo, bo zaczeło padać, w przerwie sfociłam kilka kwiatków, bo znowu pada, robota oczywiście nie skończona
zakwitło jednym kwiatkiem rh od ShrekolaNowa Zembla zakwita trytoma Green Jade no i jeszcze jedna biała lilia zaczyna kwitnąć Callicarpa bodinieri 'Profussion' trójsklepka no i hibiskus
Ślicznie kwitną Aniu! Deszczyk to mnie akurat cieszy bo już sucho było u mnie strasznie a tak trawka rośnie
Dzidka bardzo dobrze i bez okrywania i ladnie się rozrosła mam już ładną kępkę mam też bialą ale kwitnie później i kawaleczek variegaty tzn. o biało obrzeżonych listkach