Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

nicol21 23:30, 21 cze 2016

Aga - świetne widoki, rewelacyjne kompozycje, imponujące rośliny!!! Super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 06:05, 22 cze 2016

BASIA8 napisał(a)

Zatem Miłego chwastowania życzę uciekam do domku zbliża się 16 i koniec pracy Od piątku Moja kierowniczka jest na urlopie - więc Ja mam raj - dziewczyna jest ok ale zawsze to przełożona - cały dzień na ogrodowisku siedzę - skoro Ją zastępuję to muszę być odpowiedzialna

Nie no jak przełożonej nie ma to musisz pracować tak odpowiedzialnie jak wczoraj!!!!! hahahahahaha
admete 06:07, 22 cze 2016

nicol21 napisał(a)
Aga - świetne widoki, rewelacyjne kompozycje, imponujące rośliny!!! Super!

Dzięki Ewelinko
więcej kwitnie , więc i ja wreszcie widzę potencjał tych rabat..............jak się wszystko kiedyś rozrośnie..............
admete 06:10, 22 cze 2016

Plewiłam wczoraj w tych nieszczęsnych borówkach i taki kadr mi wpadł w oko, więc oczywiście poleciałam po aparat

admete 06:13, 22 cze 2016

ostróżki z niebieskiej idą chyba na żółtą, będą przemieszane z trzcinnikiem.........taki plan na dziś, zobaczymy co się zmieni do sierpnia....tylko z jedną mam problem - sama w sobie ładna, ale ten niebieski nie pasuje do dzwonków , a tutaj gdzie teraz jest do przetaczników

admete 06:16, 22 cze 2016

Okazało się wczoraj że mam jednak mini szkodę na działce po piątkowych burzach (nie widać tego kąta w domu ), ale i tak jestem dobra że dopiero we wtorek zobaczyłam taki kawał drzewa wiszący na siatce hahahahahaha) .....to zmobilizuje nas wreszcie żeby pójść i zrobić porządek z suchymi drzewami za siatką....może udałoby się tez pozbyć wielkiego dęba który jakby nie było też wisi nad działką......a jak go kiedyś też złamie????

admete 06:19, 22 cze 2016

A teraz gwiazda dnia, jak go zobaczyłam siedział na kwiatku, pobiegłam po obiektyw makro, a ten schował się pod niego

Na żółtym kwiatku żółty pajączek .......w życiu takiego nie widziałam

Mathildis 22:44, 22 cze 2016

admete napisał(a)

Masz zdjęcie tego krwawnika w szerszym kadrze? oglądałam go w szkółce i bardzo mi się podobał, ale nie zdecydowałam się bo nie miałam pomysłu gdzie i z czym go zestawić...
ren133 23:03, 22 cze 2016

admete napisał(a)
Pod lasem też już czyściutko i oprócz brakującego kawałka żywopłotu z porzeczki jestem naprawdę zadowolona co i jak tam teraz rośnie........jeszcze z dwa sezony i będzie super

Z czym masz posadzone trzcinniki na tej rabacie?
admete 06:14, 23 cze 2016

Mathildis napisał(a)

Masz zdjęcie tego krwawnika w szerszym kadrze? oglądałam go w szkółce i bardzo mi się podobał, ale nie zdecydowałam się bo nie miałam pomysłu gdzie i z czym go zestawić...

Aniu na szybko tutaj znalazłam, ale zrobię Ci zdjęcie

sa przed różami i są duzo wyższe od nich - nie spodziewałam się że takie olbrzymy porosną