Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

pestka56 20:16, 29 paź 2016

Melduję się

Kolejny wątek do przejrzenia, TYLKO bo jak dać radę przeczytać.
admete 20:35, 29 paź 2016

pestka56 napisał(a)
Melduję się

Kolejny wątek do przejrzenia, TYLKO bo jak dać radę przeczytać.

Cześć Kasiu
fajnie że jesteś

miłego oglądania życzę
Gardener27 21:20, 29 paź 2016

Aga musisz koniecznie zmienić nazwę wątku bo jak dla mnie to już jest wymarzony skrawek ziemi
Za każdym razem to powtarzam ale oczy NAPASŁEM pięknymi widokami i chyba dziś przede mną nieprzespana noc
Czytam że nowe nabytki różane i nie tylko znalazły się na rabatach Masz jeszcze miejsce do sadzenia więc korzystaj Ja już tego przywileju nie posiadam i czuję się ograniczony
Masuję wirtualnie plecki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo sezon ogrodowy wciąż trwa Pozdrawiam
asiak 21:33, 29 paź 2016

Gardener27 napisał(a)
Aga musisz koniecznie zmienić nazwę wątku bo jak dla mnie to już jest wymarzony skrawek ziemi

Też jestem tego zdania
ren133 22:33, 29 paź 2016

Aga Zajrzałabyś do mnie?
nicol21 17:06, 30 paź 2016

Aga rewelacyjnie Twój ogród wygląda!
Przy ozdobach świąteczych pięknie dobierasz kolory i super się nimi bawisz! widać, że wkładasz do tego sporo swojego serducha!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 06:04, 02 lis 2016

Gardener27 napisał(a)
Za każdym razem to powtarzam ale oczy NAPASŁEM pięknymi widokami i chyba dziś przede mną nieprzespana noc
Czytam że nowe nabytki różane i nie tylko znalazły się na rabatach Masz jeszcze miejsce do sadzenia więc korzystaj Ja już tego przywileju nie posiadam i czuję się ograniczony
Masuję wirtualnie plecki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo sezon ogrodowy wciąż trwa Pozdrawiam

Plecki przeszły - chyba po masażach hahahahahaha
ale przeziębienie trzyma już tydzień

dziękuję za te wszystkie miłe słowa :hug:

moje wsadzanie - to juz upychanie ;p, ale w głowie już coraz bardziej realna staje się myśl o poszerzaniu kolistej , myślę że za dwa lata będe działać

a co do zmiany nazwy wątku......hmmmmmm, no może już faktycznie wypadałoby otworzyć nowy, ugoru już ten mój kawałek ziemi nie przypomina....a będzie chyba coraz lepiej , jakiś etap już skończony........pomyślimy w zimę
admete 06:05, 02 lis 2016

asiak napisał(a)

Też jestem tego zdania

Pomyślę
musze znaleźć czas na wybranie zdjęć itd
admete 06:10, 02 lis 2016

nicol21 napisał(a)
Aga rewelacyjnie Twój ogród wygląda!
Przy ozdobach świąteczych pięknie dobierasz kolory i super się nimi bawisz! widać, że wkładasz do tego sporo swojego serducha!

Dzięki Ewelinko

w weekend utknęłam w domu z przeziębieniem, które trzyma i nie chce puścić, a ni w te ani wewte

i siadłam do nowej bombkowej techniki, za którą brałam się juz od roku

takie efekty

mam jeszcze jedną którą wydłubałam wczoraj popołudniu i jestem z niej bardzo dumna hahahahahaha, musze obfocić
admete 06:15, 02 lis 2016

Zamiast zbierać liście zrobiłam jeszcze takie

ludowa i etniczna hahahahahaha