Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 10:04, 31 lip 2017

pod grabami mam taką śmieszną niską trawkę

admete 10:15, 31 lip 2017

admete 10:16, 31 lip 2017

admete 10:18, 31 lip 2017

Malgosik 12:30, 31 lip 2017

admete napisał(a)

ładne zestawienie
łany lilii i mieszanina liliowców też oczywiście piękne
a jaka to odmiana żurawki dużej pomarańczowej na słońce?
Gosialuk 18:32, 31 lip 2017

A pod grabami to chyba turzyca muskedońska. Oglądam i podziwiam, choć u mnie nigdy nie będzie takiego porządku. Fajnie, że wstawiasz dużo zdjęć.
nicol21 23:01, 31 lip 2017

admete napisał(a)

Ewelinko dziękuję za odwiedziny!!!!!!!

t był wspaniały spacer!!!!!
wiesz że tylko z ogrodomaniakami gadanie o roślinach i każdym najmniejszym kwiatku może przynieść tyle radości

mam nadzieję że powtórzymy to jeszcze w tym roku

wiesz co ja spróbuję Ci ukorzenić te hortki już teraz
zobaczmy czy się uda

Szalona Ty! już w lipcu ukorzeniać hortki Ale jak ktoś ma rękę to się uda. Spoko, do wiosny też mogę poczekać.

u siebie pokazuję jeżówki co sama szabrowałam i siałam. To 2gi rok ich kwitnienia i są piękne. Wyszyły wielokwiatowe haha. Nawet nie wiem czy matka taka była czy nie. Jak chcesz to mogę Ci podesłać zimą nasion

Spacer był extra! Dzięki za zostawienie paru róż dla mnie. Chętnie bym powtórzyła jak trawy zaczną wychodzić na prowadzenie. Zobaczymy czy się uda.

Buziaki i powodzenia w realizacjach kolejnych planów - bo będzie się działo że hoho!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 08:40, 01 sie 2017

Malgosik napisał(a)

ładne zestawienie
łany lilii i mieszanina liliowców też oczywiście piękne
a jaka to odmiana żurawki dużej pomarańczowej na słońce?

Wiesz co tą żurawkę "ukradłam" u koleżanki spod bloku w Białymstoku :, żeby nie było spytałyśmy ochroniarza czy możemy uszczknąć

popatrzyłam w necie i ta mi ja przypomina http://mtcubacenter.org/trials/heuchera/heuchera-villosa-bronze-wave/

widziałam ją stacjonarnie, więc nie jest jakoś trudno dostępna........a jak Ci się spodoba dostaniesz ode mnie

te spod rh na pewno będe dzielić
admete 08:58, 01 sie 2017

Gosialuk napisał(a)
A pod grabami to chyba turzyca muskedońska. Oglądam i podziwiam, choć u mnie nigdy nie będzie takiego porządku. Fajnie, że wstawiasz dużo zdjęć.

Spojrzałam podobna , tylko w opisie ma 60 cm, a moja ma 20 może jest kilka rodzajów?

Co do zdjęć to taka moja odskocznia, przyjemność w ciągu dnia a tym bardziej się ciesze że mam się z kim nimi dzielić
admete 09:01, 01 sie 2017

nicol21 napisał(a)

Szalona Ty! już w lipcu ukorzeniać hortki Ale jak ktoś ma rękę to się uda. Spoko, do wiosny też mogę poczekać.

a co tam próbujemy!!!!!!

u siebie pokazuję jeżówki co sama szabrowałam i siałam. To 2gi rok ich kwitnienia i są piękne. Wyszyły wielokwiatowe haha. Nawet nie wiem czy matka taka była czy nie. Jak chcesz to mogę Ci podesłać zimą nasion

zaraz biegnę oglądać.już w domku jesteś?
muszę zobaczyć czy de mężu Ci roślin nie wyplewił hahahahahahaha

Spacer był extra! Dzięki za zostawienie paru róż dla mnie. Chętnie bym powtórzyła jak trawy zaczną wychodzić na prowadzenie. Zobaczymy czy się uda.

Nawet nie wiesz jaka o była dla mnie radość
wiesz że szalony ogrodnik zrozumie tylko drugiego szalonego ogrodnika

Buziaki i powodzenia w realizacjach kolejnych planów - bo będzie się działo że hoho!

jesienią będę rysować i planować i mierzyć