Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 08:54, 11 maj 2018

admete 08:55, 11 maj 2018

admete 08:56, 11 maj 2018

admete 08:56, 11 maj 2018

lutroja 08:58, 11 maj 2018

w twoim ogrodzie równo jak od linijki i zielono- pięknie
nicol21 09:56, 11 maj 2018

6ta a Ty już w ogrodzie?! Sypiasz tam czy jak?!
Stwierdzam, że masz tam tyle skarbów że przy następnej wizycie to ja Cię zostawię na kawie i pójdę sobie sama oglądać bo Ty za szybko oprowadzasz!! Miło i sympatycznie, ale za szybko. Wiem, wiem że ty ogród znasz, widzisz na codzien etc.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 05:20, 12 maj 2018

lutroja napisał(a)
w twoim ogrodzie równo jak od linijki i zielono- pięknie

Dziękuję
admete 05:22, 12 maj 2018

nicol21 napisał(a)
6ta a Ty już w ogrodzie?! Sypiasz tam czy jak?!
Stwierdzam, że masz tam tyle skarbów że przy następnej wizycie to ja Cię zostawię na kawie i pójdę sobie sama oglądać bo Ty za szybko oprowadzasz!! Miło i sympatycznie, ale za szybko. Wiem, wiem że ty ogród znasz, widzisz na codzien etc.

Moja droga jak się wstaje o 5 to się o 6 juz p ogrodzie lata - ale tylko z aparatem

Ja Ci juz obiecuję że nasz spacer będzie powolny , albo zrobimy 5 kółek hahahahahaha

kiedy się wybierasz do Polszy?
admete 05:42, 12 maj 2018

Wstaję tak wcześnie bo moja głowa znowu działa na pełnych obrotach
Mam kupę roboty swojej bo jak już pisałam chciałam przed komunią ogarnąć wszystko na tip top
a tu mam jeszcze po drodze robótkę
koleżanka poprosiła mnie o obsadzenie 14 donic na tarasie
w zeszłym tygdniu udało mi się kupić fajne trzmielinki na pniu
wczoraj stwierdziłam że jak mam to robić to musze już teraz w ten weekend więc pojechałam do dwóch szkółek w moim i tak napiętym grafiku
na szybkiego między szkoła a popisem w szkole muzycznej starzego pojechałam do mojej ulubionej pani od roslinek - akurat przywieźli fajne szczepione na pniach iglaki - zapakowałam cały bagaznik (mimo że obiecałam już w zeszłym roku że nie będę z nimi wozić roslin, ale wyjątkowo pająki ich nie atakowały hahahahaha ) i na styk zdążyłam do szkoły

mam ala szkielet dziś jadę zawieźć rosliny poustawiam sobie i pojadę dokupić jeszcze jakieś wypełniacze

i stracę na to pół dnia
ale po obcięciu wzoraj 11 kulek bukszpanowych z perspektywą że mam jeszcze przzed sobą 10 kolejnych 3 stozki i wszystkie żywopłoty - jak już będe w mieście jadę kupić w końcu nożyce akumulatorowe - inaczej cięcie zajęłoby mi z 2 dni a nie mam tyle czasu

moja robótka na weekend

admete 05:45, 12 maj 2018

Kilka fotek