Buki jak marzenie. Coś pięknego. Fajne te kule, wyglądają trochę jak wielkie bańki
mydlane, nie mogę się doczekać aż będziecie montować Będą emocje na 100%.
Siatka przeciw kretom to jest to!!! nie trzeba płoszyć, wypędzać, zmieniać kierunku rycia, stać z łopatą i czekać, a kret i tak bystrzejszy, chociaż ślepy...
Odwieczna walka ogrodnika z kretem lub odwrotnie, bo w końcu kto tu był pierwszy
Danusiu bardzo podobają mi się nasadzenie od ulicy, w ogóle, ale mam pytanie, czy aby posadzic sobie cos od strony ulicy trzeba miec jakies pozwolenie od Gminy czy cos w tym stylu?
Danusiu, skąd czerpiesz inspiracje? martika, nie trzeba mieć pozwolenia. Trzeba mieć natomiast świadomość, że jeśli sadzisz coś nie na swoim terenie, to właściciel może zrobić z tym, co chce. Ja też mam taką sytuację: między ulicą a moim ogrodzeniem jest pas zieleni, który powoli zagospodarowuję. Wiem, że jeśli gmina będzie chciała zrobić tam chodnik, to zniszczy to, co posadzę.
Witam wszystkich,
ale za to zdjęcie chciałabym szczególnie podziękowac Danusi
No cóż jestem na etapie, gdzie interesują mnie bardziej - ładne, ciekawe, pomysłowe i praktyczne rozwiązania małej architektury ogrodowej.
Jeszcze raz dziękuję i prosze o więcej...