Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zimozielony ogród przy białym domu

Zimozielony ogród przy białym domu

monitka 10:16, 04 wrz 2012

Kondzio kto by nie chciał żeby mu Danusia rewolucję zrobiła?

No i jak żyć!!!!!! powtórzę za Madżenką
anieszka 10:22, 04 wrz 2012

Gardenarium napisał(a)
Nie- kupiłam gdzie indziej hehe Tutaj tylko żurawki i hakone - jak na wózku.

Tak myślałam bo trawki mieli brzydkie i zgniłe
anieszka 10:24, 04 wrz 2012

Gardenarium napisał(a)
Tak, to on

ja poproszę z tym sprzętem i zawartością do mnie na front
Pszczelarnia 10:26, 04 wrz 2012

Emocjonująca relacja z sadzenia drzew. To drzewo na froncie przy balkonie wygląda pięknie.
Danusiu, Ty ciągle na bieżąco zmieniasz projekt w tym ogrodzie? Nie mogę się zorientować w tych zmianach.
Megi 11:14, 04 wrz 2012

Po prostu Danusia&company to nad-zdolna drużyna, mi się podoba wszystko, bez zmian, ze zmianami, jakkolwiek - śniły mi się dzisiaj po nocy takieeeeee duże drzewa, chylę czoło dla wszystkich, również Panów wykonujących ten ogrom pracy wcielając w życie Danusine projekty
Milka 12:00, 04 wrz 2012

i ja obejrzałam całą relację

machanie, to już znak rozpoznawczy i wszyscy potem mamy banana na buzi!!

Witka podziwiam, za umiejętność manewrowania, aby nie uszkodzić czegokolwiek, roślin czy ogrodzenia; Witek jesteś wielki!

a ogród, codziennie się zmienia;; szpaler hortensji zachwycający, bonsai..tego to bym adoptowała, a posadzenie takich wielkich drzew, świadczy o tym, że pracuje tam wspaniała ekipa, której niestraszne żadne wyzwania; na czele stoi Danusia i wszystko nam to foci i tym samym, mamy nowe chciejstwa!

i na koniec, gratuluję romantycznej kolacji przy świecach
MilenaP 12:14, 04 wrz 2012

Danusiu podaj, proszę, nazwy żurawek. Wiem, że jest tam Mint Julep i Lime Rickey, a reszta? I jeszcze chciałabym, byś napisała nazwę tej małej, żółtej hosty bardzo Cię proszę o to, bo nie daje mi spokoju.
Jabeska 13:01, 04 wrz 2012

Obejrzałam wszystko na bezdechu! I myślę sobie uff! dobrze, że znalazłam ten wątek dopiero dzisiaj, jestem bardzo niecierpliwa i nie zniosłabym tego oczekiwania na efekty... Danusiu wzbudzasz podziw i niezwykłe emocje! Dziękuję i czekam na dalszy ciąg.
zuza12 15:23, 04 wrz 2012

Ależ emocje, chyba coś połknę, bo ciśnienie mi skacze. Pięknie tutaj, bo Danusia rządzi i inaczej być nie może.
Tess 15:56, 04 wrz 2012

MilenaP napisał(a)
Danusiu podaj, proszę, nazwy żurawek. Wiem, że jest tam Mint Julep i Lime Rickey, a reszta? I jeszcze chciałabym, byś napisała nazwę tej małej, żółtej hosty bardzo Cię proszę o to, bo nie daje mi spokoju.

Mileno, nazwa hosty jest na 78 stronie