gusiarz
18:29, 22 lip 2015
Żadnych sępów nie widzę... same urocze wróbelki
... i dla nich coś jeszcze
liliowce... zachwycają intensywnymi barwami
szałwie wciąż w natarciu... Tego roku po przycięciu podsypałam im nawozu do pomidorów... zobaczymy jak sobie poradzi

buki w większości pięknie przyrosły, pomimo bardzo suchego sezonu
I pokażę wam mój eksperyment... Jeden z palibinów zasłonił mi grupę liliowców tak mocno, że aż się położyły. Wkurzyłam się na łobuza... przycięłam okrutnie mocno... i po miesiącu z gołych kijów wykształcił piękne gałązki... Za rok to samo zrobię z kolejnymi, bo za bardzo urosły.
marcheweczki
pozdrawiam
... i idę zaplatać cebulowe warkocze

liliowce... zachwycają intensywnymi barwami
szałwie wciąż w natarciu... Tego roku po przycięciu podsypałam im nawozu do pomidorów... zobaczymy jak sobie poradzi

buki w większości pięknie przyrosły, pomimo bardzo suchego sezonu
I pokażę wam mój eksperyment... Jeden z palibinów zasłonił mi grupę liliowców tak mocno, że aż się położyły. Wkurzyłam się na łobuza... przycięłam okrutnie mocno... i po miesiącu z gołych kijów wykształcił piękne gałązki... Za rok to samo zrobię z kolejnymi, bo za bardzo urosły.
marcheweczki

pozdrawiam

... i idę zaplatać cebulowe warkocze