Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

grembosia 00:07, 09 sie 2013

I trochę grilla z wędzarnią, jakby się ktoś spytał- nieskończony, ale wypróbowany, działa

grembosia 00:15, 09 sie 2013

I pergola też zachwyca, szkoda, że tylko drewnianą konstrukcją

grembosia 00:32, 09 sie 2013

A pamiętacie moje inspiracje... to romantyczny zakątek, oczywiście jeszcze nie jest skończony.
.

.

grembosia 00:45, 09 sie 2013

I trochę tarasik z boskimi mebelkami wpisał się w tło.

Margarete 01:29, 09 sie 2013

Piekności pokazujesz Grembosiu... cudne te miejsca, a jeszcze jak rosliny podrosna a czas nieco postarzy tą cegłę... bedzie jeszcze cudniej.\
Cieszę sie,że wszystko udało sie bez problemów, uroczystość za wami, teraz odpoczywaj w swoim cudnym ogrodzie...
Parze młodej powodzenia na nowej drodze życia, a teściom - gratulacje !
Ola54 08:32, 09 sie 2013

No dobrze, nie jestem zazdrosna to uczucie jest mi obce ale po tym co zobaczyłam najchętniej bym zawołała sąsiada z pługiem żeby zaorał to co jest, a drugiego z broną żeby zbronował
Pięknie- to mało
Goście weselni pewnie byli zachwyceni. Też bym chciała być na weselu w takiej scenerii
Teściowa pozdrawia teściową
grembosia 09:37, 09 sie 2013

Pozdrawiam wszystkie teściowe.

Powiem nieskromnie, że niesamowity, bajeczny efekt uzyskuje ogród dopiero nocą, kiedy świeci 25 niewidocznych reflektorków i dwie duże latarnie przed domem. Właściwie dróżki wyznaczają świecące rośliny. Polecam taki rodzaj oświetlenia, bo efektowne i niedrogie. Tylko kable trzeba rozprowadzić przed posadzeniem roślin. U mnie było z dużym zapasem, więc mogłam jeszcze ostatecznie zmienić ich miejsce. I jeszcze- moje reflektorki są wbijane w ziemię i mają ruchome główki, więc cały czas można coś bardziej uwydatnić lub schować- jeśli jest taka potrzeba.
zuza12 09:59, 09 sie 2013

No kochana, poszłaś po całości. Najchętniej, to wcale bym od Ciebie nie wychodziła. Piękny ten romantyczny zakątek.
Pozdrawiam
Debra 10:49, 09 sie 2013

Grembosiu, pięknie jest, a będzie jeszcze piekniej, bo czas nada wszystkiemu patyny, roślinom wielkości (nieszczęsny Paul Farges
W bardzo krótkim czasie zagospodarowany każdy zakatek, teraz tylko dopieszczanie zostało.
Gratuluję udanego wydarzenia weselnego, powodzenia.
12:15, 09 sie 2013
Dla młodej pary na nową drogę życia samych szczęśliwości
Grembosiu nie mogę napatrzeć się na Twój ogród a ta ścianka romantyczna coś pięknego.Wszystkie zakątki cudowne i tworzą niesamowity klimat,masz talent do tego
Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies