Piekności pokazujesz Grembosiu... cudne te miejsca, a jeszcze jak rosliny podrosna a czas nieco postarzy tą cegłę... bedzie jeszcze cudniej.\
Cieszę sie,że wszystko udało sie bez problemów, uroczystość za wami, teraz odpoczywaj w swoim cudnym ogrodzie...
Parze młodej powodzenia na nowej drodze życia, a teściom - gratulacje !
No dobrze, nie jestem zazdrosna to uczucie jest mi obce ale po tym co zobaczyłam najchętniej bym zawołała sąsiada z pługiem żeby zaorał to co jest, a drugiego z broną żeby zbronował
Pięknie- to mało
Goście weselni pewnie byli zachwyceni. Też bym chciała być na weselu w takiej scenerii
Teściowa pozdrawia teściową
Powiem nieskromnie, że niesamowity, bajeczny efekt uzyskuje ogród dopiero nocą, kiedy świeci 25 niewidocznych reflektorków i dwie duże latarnie przed domem. Właściwie dróżki wyznaczają świecące rośliny. Polecam taki rodzaj oświetlenia, bo efektowne i niedrogie. Tylko kable trzeba rozprowadzić przed posadzeniem roślin. U mnie było z dużym zapasem, więc mogłam jeszcze ostatecznie zmienić ich miejsce. I jeszcze- moje reflektorki są wbijane w ziemię i mają ruchome główki, więc cały czas można coś bardziej uwydatnić lub schować- jeśli jest taka potrzeba.
Grembosiu, pięknie jest, a będzie jeszcze piekniej, bo czas nada wszystkiemu patyny, roślinom wielkości (nieszczęsny Paul Farges
W bardzo krótkim czasie zagospodarowany każdy zakatek, teraz tylko dopieszczanie zostało.
Gratuluję udanego wydarzenia weselnego, powodzenia.
Dla młodej pary na nową drogę życia samych szczęśliwości
Grembosiu nie mogę napatrzeć się na Twój ogród a ta ścianka romantyczna coś pięknego.Wszystkie zakątki cudowne i tworzą niesamowity klimat,masz talent do tego
Pozdrawiam serdecznie