Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

18:14, 19 lip 2013
grembosia napisał(a)
A wesele za trzy tygodnie...

Grembosiu już za dwa
Podpisuję sie pod tym co napisały dziewczyny,piękny dom,ech...w ogóle wszystko dookoła..
Pozdrawiam
GorAna 21:42, 19 lip 2013

Grembosiu, zamówiłam dzisiaj dzban dla Ciebie mam nadzieję, że za jakiś czas będzie do odbioru
Jeszcze się odezwę
Pozdrawiam w pełni rozumiem przygotowania do uroczystości przechodziłam to trzykrotnie
Debra 21:49, 19 lip 2013

Grembosiu, będzie pięknie, nie mam watpliwości, jak patrzę na to czego dokonałaś w tak krótkim czasie.

Proszę rób dużo zdjęć i podziel się tym pięknem z nami
Taka uroczystość to jednak specjlane wydarzenie, a biorąc pod uwagę Twój talent do aranżacji przestrzeni, będzie widowiskowo.

Czekamy na odrobinę fotek

Powodzenia!
agatanowa 22:12, 19 lip 2013

Grembosiu, trzymam kciuki, żeby wszystko sprzyjało i układało się po Waszej myśli, nawet pogoda.

To jest tak wyjątkowy dzień dla Pary Młodej, że z wrażenia i tak zawsze jest dla nich najpiekniejszy, najbardziej oszałamiający i odurzający dzień w życiu Na pewno bedą go pamiętać bardzo długo, pewnie do końca swych dni Również dzięki Tobie, pięknie! To najlepszy prezent
zuza12 22:17, 19 lip 2013

Grembosiu ja też trzymam kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia.
eda 01:27, 21 lip 2013

ale pięknie ...dech zapiera a jak będzie finisz .... pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i pięknej pogody bo oprawa już jest buźiam
grembosia 01:04, 22 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Genialny pomysł na grilla w altanie Właśnie wpadł mi pomysł, żeby u mnie zlikwidować jedno przęsło i wstawić też takiego grilla, tylko nie wiem, czy się da Mogę skopiować pomysł?Zrobisz mi zbliżenie na szczegóły ?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko, jutro zrobię szczegółowe zdjęcia dla Ciebie, bo grill z wędzarnią właściwie już ukończony, tylko sprzątanie zostało.
grembosia 01:06, 22 lip 2013

GorAna napisał(a)
Grembosiu, zamówiłam dzisiaj dzban dla Ciebie mam nadzieję, że za jakiś czas będzie do odbioru
Jeszcze się odezwę
Pozdrawiam w pełni rozumiem przygotowania do uroczystości przechodziłam to trzykrotnie

Ależ się cieszę, dawaj cynk na priv.
grembosia 01:21, 22 lip 2013

Kochani jesteście, tyle ciepłych słów, dziękuję

Jutro ciężki dzień, bo same reklamacje, np. granitowy biały zlew w kuchni zostawia plamy nie do wyczyszczenia po umytych szklankach na ociekaczu, automatyczna brama nie otwiera się jak powinna, bidet znowu przecieka...same problemy...

Jutro cyknę parę fotek, bo trochę w ogrodzie się zmieniło- architektura ogrodowa.

Pozdrowienia cieplutkie przesyłam.
Urszulla 03:55, 22 lip 2013

Dawno tu nie byłam
a tu tyle wspaniałych zmian