Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Gabisia 18:07, 20 sie 2013

Buziaki Grembosiu:*
Agnieszka_B 20:40, 20 sie 2013

Pieknie !
A te trawki na ostatnim zdjęciu to ? ...
Enya73 20:41, 20 sie 2013

Grembosiu, cudownie. To Twój ogród do Maji i do magazynów Grill będę kopiować Tylko eMa trzeba jeszcze namówić Pozdrawiam serdecznie
leon60 20:47, 20 sie 2013

grembosia napisał(a)
I pergola też zachwyca, szkoda, że tylko drewnianą konstrukcją

ale cudnie ! przycupnę na chwilę i oczy nacieszę
grembosia 21:54, 20 sie 2013

Dziewczyny, niesamowite jesteście z tymi fruwającymi szczękami, uśmiałam się do łez.

Cieszę się z tylu miłych słów, bardzo to budujące, ale niektóre opinie są mocno na wyrost, aż mi głupio, tu jest jeszcze tyle do zrobienia, poprawienia, nasadzenia...

Dziękuję Sławku za te słowa, ale uwierz mi, przesadziłeś.

Slawko napisał(a)
Oglądając Twój ogród czuję się jakbym oglądał zdjęcia z ogrodów Kapias ale jest jedno ale! Śmiem twierdzić, że u Ciebie jest znacznie ładniej! Pozdrawiam
grembosia 22:00, 20 sie 2013

Margarete napisał(a)
Witaj Grembosiu, wpadłam popodgladac jakie kolejne zmiany pojawiły sie u ciebie w ogrodzie, wiem, wiem - byłas na urlopie a wczesniej miałas głowe i ręce zajete innymi sprawami - gdybys miała chwilke to wrzuć jakies kolejne nowe foty z twojego cudnego ogrodu, można je ogladac bez konca...
Czy moja inspiracja - "ziołowa póleczka" zamieszka u ciebie gdzies w altance obok grilla-wedzarni..? tam by pasowała, żeby w trakcie przyrządzania dań mic zioła pod ręka...

Małgosiu, myślałam raczej o kąciku na tarasie, jednak bliżej kuchni.Taki metalowy narożniczek ze skrzynkami fajnie by tam pasował i pachniał. Przy altanie mam zioła w gruncie, ale nie wykluczam, że jakąś dekoracyjną skrzynkę z ziołami postawię przy grillu.
grembosia 22:02, 20 sie 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Pieknie !
A te trawki na ostatnim zdjęciu to ? ...

Aga, to zwykła rozplenica japońska.
Agnieszka_B 22:07, 20 sie 2013

grembosia napisał(a)

Aga, to zwykła rozplenica japońska.

Prezentuje się bosko
22:11, 20 sie 2013
grembosia napisał(a)
.... tu jest jeszcze tyle do zrobienia, poprawienia, nasadzenia...

Grembosiu do poprawienia ?? dla mnie jest idealnie...my tu szczęki gubimy a Ty chcesz poprawić ten ideał
grembosia 22:13, 20 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Grembosiu, cudownie. To Twój ogród do Maji i do magazynów Grill będę kopiować Tylko eMa trzeba jeszcze namówić Pozdrawiam serdecznie

Oj, nie licytujmy się

Powodzenia w przekonywaniu męża, zawsze wiedziałam, że grill w altanie, to praktyczne rozwiązanie, a teraz to już wiem na pewno.

Jeszcze w kwestii grilla, proszono mnie o więcej zbliżeń, na razie zostały mi jeszcze takie, ale brakuje jeszcze drzwiczek do szafki, wędzarni (kowal będzie robił za miesiąc) i kilku detali.