Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Enya73 19:44, 06 lut 2013

Udanego wypoczynku I nie zapomnij o nas Buziaki
GorAna 21:25, 06 lut 2013

Odwiedziłam Twój ogród - piękny, a ten płot z cegły - cudo. Pzdrawiam
AgataBC 09:19, 07 lut 2013

Postawnowiłam napisać jeszcze raz. Ponieważ mieszkam w lesie, jedynym z mediów jest prąd, internet mam radiowy i wczytanie jednej strony trwa ok.minute,nieraz dłużej jeśli w stronie jest dużo zdjęć, ale wczoraj jak obejrzałam pierwsze strony to już obejrzałam potem wszystkie..chociaż jest ich już ponad 60. Twój ogród inspiruje, kamień a przede wszystkim cegła wymiata ! Mojemu M.też by się to wszystko podobało ( podejrzewam, że w ogóle mogłybyśmy sobie podać rękę jeśli chodzi o mężów ). Wogóle jak patrze na ten ogród, to widze wiele niemieckich podobnych, lub tych na zachodzie, fajnie, że macie tak blisko do granicy, Widać, że wszystko było wcześniej zaplanowane, powodzenia wiosną !! pozdrawiam ; )
Anabell 23:15, 08 lut 2013

Dziękuję za wizytę!! częściowo zajrzałam do Ciebie nie wyrabiam z czasem, Dobrze ścieżki są ,to i z obsadzeniem łatwiej , ........a efekty już widoczne, hortensje jak namalowane. Po spacerku można przysiąść pod pergolą , pewnie tu będzie? Powracać bedę i dalej spacerować. .....a Habe musi zimować w chłodnym miejscu w domu . Listki może pogubić , wiosną wypuści nowe. Pozdrawiam.
grembosia 23:58, 09 lut 2013

Witajcie, po urlopie!

Wyjazd udany, aura sprzyjająca, jak na tę porę roku, baterie naładowane
Spacer nad morzem i kąpiel w cieplutkim basenie- miodzio...

Tak jak zamierzaliśmy, odwiedziliśmy ogrody tematyczne Hortulus w Dobrzycy.

Piękne motto wita odwiedzających:

grembosia 00:01, 10 lut 2013

Ogród zachwyca nawet zimą:

grembosia 00:14, 10 lut 2013

Więcej zdjęć na aparacie mojego męża, ale ten biedny już śpi...

W Hortulusie kupiłam długo poszukiwany drobny bluszcz z jasnymi obwódkami i bardzo interesujący Kalendarz Księżycowy Ogrodnika. Wiele rzeczy mnie w nim zaintrygowało, ale o tym później...

Pozdrawiam cieplutko
grembosia 00:25, 10 lut 2013

debora_abc napisał(a)
Postawnowiłam napisać jeszcze raz. Ponieważ mieszkam w lesie, jedynym z mediów jest prąd, internet mam radiowy i wczytanie jednej strony trwa ok.minute,nieraz dłużej jeśli w stronie jest dużo zdjęć, ale wczoraj jak obejrzałam pierwsze strony to już obejrzałam potem wszystkie..chociaż jest ich już ponad 60. Twój ogród inspiruje, kamień a przede wszystkim cegła wymiata ! Mojemu M.też by się to wszystko podobało ( podejrzewam, że w ogóle mogłybyśmy sobie podać rękę jeśli chodzi o mężów ). Wogóle jak patrze na ten ogród, to widze wiele niemieckich podobnych, lub tych na zachodzie, fajnie, że macie tak blisko do granicy, Widać, że wszystko było wcześniej zaplanowane, powodzenia wiosną !! pozdrawiam ; )

Dziękuję za miłe słowa

W Twojej sytuacji przejrzenie wątku z 60 stronami to wyczyn, ale jak poradzisz sobie z piękniejszymi ogrodami, które mają po kilkast stron i więcej!

Ja też nie wyrabiam, tyle tu się dzieje, trzeba nam będzie wziąć kredyt na czas
Anabell 00:53, 10 lut 2013

Ja mam zdjęcia latem z Hortulusa.Pozdrawiam.
grembosia 01:06, 10 lut 2013

Ja też, i nie tylko
Pozdrawiam