Witaj,
nie byłam na takim przyjęciu, ale parę lat temu moja córka wymyśliła cos takiego i zrobilyśmy to
Jeżeli pozwolisz napiszę co pzrede wszystkim zrobiłyśmy, tym bardziej,że ślub i wesele odbyły się w sierpniu.
Wynajełam namioty do ogrodu, które zostały udekorowane przede wszystkim kwiatami w doniczkach były to hortencje- po imprezie trafiły do ogrodu.
Po za tym 1,5 miesiąca wszczesniej za niewielkie pieniądze kupiłam mnóstwo sadzonek jednorocznych kwiatów w dwóch kolorach byly to białe i niebieskie, które posadziłam bardzo gęsto, w każde wolne miejsce. Efekt był niesamowity i do jesieni ogród wyglądał fantastycznie.
Trzymam kciuki na pewno wszystko się uda
Grębosiu kochana życzę Ci 100 lat roczków ogrodowiskowych ,ogrodowych ,rabatkowych i jakich sobie życzysz
Co do wesela córci dużo inspiracji jest w internecie np wpisz w google " lavender wedding ideas" lub "outdoor wedding ideas for summer" Macie dużo czasu coś znajdziecie Niesamowite efekty dają lampki chionkowe zawieszone na drzewach i lampiony ( mogą być słoiki ze świecami najlepsze wkłady do zniczy bo świecą się bardzo długo.) Po zmroku efekt cudowny. Może warto wcześniej posadzić dalie dekoracyjne, pomponowe i kaktusowe są w kolorze lawendy,białe lub białe z lawednowym akcentem To tanie rozwiązanie. W sierpniu będziecie miały dużo kwiatów do wykorzystania. Piękne kompozycje kwiatowe z tego wychodzą . W Niemczech to dość popularny kwiat właśnie do ogrodowych dekoracji i dekoracji stołu zobacz "dahlia table decoration ideas"
Rewelacyjny pomysł z jednorocznymi, gęsto, aż do przesady, kupuję to, dzięki I to na pewno będą białe begonie!
Kwiaty w donicach, też to brałam pod uwagę, a mam sporo pięknych, dużych donic. Białe hortensje i lawenda- to dla nich miejsce.
Namiot nam nie potrzebny, bo początek uroczystości będzie w domu, a potem grill pod sporą altaną, w której zawieszę białe zasłony.