Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 12:27, 25 lis 2014

Kindzia napisał(a)
Ja swoje muszę też rozsadzić. Mam miejsca, w których grzebały kocury i mi je ususzyły...chyba tam muszę trochę ziemi przemieszać z nową i posadzić na nowo. Po kwitnieniu to zrobię.

Przylecę na zdjęcia
No musowo zobaczyć
kitek81 14:40, 25 lis 2014

Mirka napisał(a)
Haha najpierw kredki kupię i potem ruch na wątku zrobię co by się zimą nie nudziło

ten pomysł mi się podoba, też chciałabym rozrysować tą rabatę od frontu! muszę się za nią wziąć, żeby potem wiosną wiedzieć już co i jak będziemy się wspierać w trudnych wyborach
hanka_andrus 16:50, 25 lis 2014

Rysuj, rysuj, a możei ja na tym skorzystam?
Mirka 22:42, 25 lis 2014

Tak urosły moje ukorzenione latem róże z patyków od Kińdzi z Ogrodu z Łezką
Mirka 22:53, 25 lis 2014

Kitek to zaczynamy na razie bez kredek 31 pęcherznic mam na żywopłot przed posadzę anabelki co ukorzeniałam 2 lata temu nad niższym piętrem będę myślała;d Kasiu to tak na początek napisałam.Mam sporo roślin
Mirka 22:55, 25 lis 2014

hanka_andrus napisał(a)
Rysuj, rysuj, a możei ja na tym skorzystam?
Haniu fajnie że zaglądasz
kitek81 14:50, 26 lis 2014

ciekawa kompozycja! będzie ślicznie i jaka duma, że to ze swojej hodowli jak ja Cię podziwiam, że to wszystko Ci się udaje, ale masz talent, do pozazdroszczenia!
jakbyś miała jakieś nadwyżki to chętnie je przygarnę chociaż Ty masz taką dużą działkę, że pewnie i tak Ci jeszcze zabraknie!
pozdrawiam i dawaj więcej fotek uwielbiam patrzeć na Twoje ukorzenione roślinki
muszę swoje w ten weekend zadołować, bo na razie mam okrety, ale dobrze by było zadołować!
bogumila 15:19, 26 lis 2014

Nadrobiłam zaległe stronki...podziwiam ukorzenione różyczki.
Mirka 22:20, 26 lis 2014

kitek81 napisał(a)
ciekawa kompozycja! będzie ślicznie i jaka duma, że to ze swojej hodowli jak ja Cię podziwiam, że to wszystko Ci się udaje, ale masz talent, do pozazdroszczenia!
jakbyś miała jakieś nadwyżki to chętnie je przygarnę chociaż Ty masz taką dużą działkę, że pewnie i tak Ci jeszcze zabraknie!
pozdrawiam i dawaj więcej fotek uwielbiam patrzeć na Twoje ukorzenione roślinki
muszę swoje w ten weekend zadołować, bo na razie mam okrety, ale dobrze by było zadołować!
Kasiu w weekend będę robiła sadzonki z pęcherznicy żółtej i bordowej z wajgeli różowej i czerwonej oraz z tawuły Golden Princess coś ci pasuje to napisz zrobię i dla ciebie Ten krzaczek pęcherznicy żółtej ma 2 lata.Wiosną mocno przytnę dla lepszego zagęszczenia dołem.A bym zapomniała się pochwalić że ukorzeniłam 7 gałązek rozchodnika w wodzie ze ściętych jeszcze kwitnących gałązekA to moja wiosenna produkcja pęcherznicy i tawuła
Mirka 22:24, 26 lis 2014