Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 20:34, 26 maj 2017

Iwonka Mirelka satysfakcja jest ogromna z własnych sadzonek ale co najmniej jeden sezon potrzeba aby się rozrosły.Na przykład Kocimiętka wysiewana w zeszłą wiosnę dziś tak kwitnie.Jest taka duża kępa nadająca sie do dzielenia.

Mirka 20:35, 26 maj 2017

Anabell napisał(a)

Mirko czyli dla mnie wstawiłaś zdjęcia ja zaglądam, z braku zupełnie czasu nie piszę do nikogo.
Nie wyrabiam, tyle roślin do sadzenia, a jeszcze chwaściory rosną.
Pikowanie to pryszcz, wysadzenie to wyczyn, jeszcze coś przesadzić i dzień się kończy.
Zdrówka i mało pracy życzę
Wiadomo Haniu że dla Ciebie
ElzbietaFranka 22:48, 26 maj 2017

Mirka piekna tecza chyba te sama ogladalysmy. U mnie tez przeszla ulewa 5 minut ale sciana wody. Dorwal mnie ten deszcz na srodku dzialki.
Patrze, a nie bedzie padalo i widze gdzies 30 m odemnie jak tsunami ta ulewa w moja strone sie posuwa. Wrazenie nie samowite. Wciagu kilku sekund czlowiek mokry.

Moje kocimietki takie wypasione, juz je podwiazuje, bo koty sasiada w nich siedza nawet psikanie nic nie daje. Moja kocimietka to groniasta takie duze kiscie kwiatow ms.

Mirka u ciebie kwiaty zmarzly czy nie, bo mnie bardzo duzo pomarzlo i tylko chodze i rozpaczam kolo azalii, rododendronow, bzów i magnolii.
Mirka 22:57, 26 maj 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Mirka piekna tecza chyba te sama ogladalysmy. U mnie tez przeszla ulewa 5 minut ale sciana wody. Dorwal mnie ten deszcz na srodku dzialki.
Patrze, a nie bedzie padalo i widze gdzies 30 m odemnie jak tsunami ta ulewa w moja strone sie posuwa. Wrazenie nie samowite. Wciagu kilku sekund czlowiek mokry.

Moje kocimietki takie wypasione, juz je podwiazuje, bo koty sasiada w nich siedza nawet psikanie nic nie daje. Moja kocimietka to groniasta takie duze kiscie kwiatow ms.

Mirka u ciebie kwiaty zmarzly czy nie, bo mnie bardzo duzo pomarzlo i tylko chodze i rozpaczam kolo azalii, rododendronow, bzów i magnolii.
Elu akurat z tych co wymieniłeś nie mam nic.Ale Szmaragdy mi podmarzły chyba jakaś fala mrozu koło nich przeszła a tak to nic innego nie zmarzło.
Kocimietkę bardzo lubię jest bezproblemowa .Wiosną znów siałam nasionka takiej co to ma komary odstraszyć ☺zobaczymy☺
gobasia 15:27, 28 maj 2017

Mirko i co/ zdecydowana jesteś na sobotnie spotkanie u Szmitow?
Mirka 22:19, 28 maj 2017

Szałwia dla Ewy z Ogrodowy Song

Orliki

Firletka

Czosnki

Mirka 22:25, 28 maj 2017

Iryski Syberyjskie

Serby i Kocimiętka
Mirka 22:39, 28 maj 2017

Trawki wysiewane przeze mnie w 2016r.Jestem zadowolona pięknie ruszyły i masy nabrały.
Turzyca FC

Rozplenica Black

Kłosownica od Żabci(rosnie na słońcu daje radę tylko jest ciut jaśniejsza)
Mirka 22:42, 28 maj 2017

Berberysowa szkółka

Mirka 22:50, 28 maj 2017

To wszystko czeka na posadzenie.Miałam dziś posadzić ale pielenia wymagały truskawki więc sadzaenie dopiero w weekend.