Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Przetacznik 16:29, 17 mar 2013

my mamy nie taką wielką ,ale trampolinę w mieszkaniu w pokoju dzieci : ) Fajnie sobie poskakać, a na tej Twojej to można całkiem wysoko ; )
Pawlus 17:27, 17 mar 2013

Wpadam z rewizytą
Pięknie u Ciebie-oczko szczególnie mi się podoba. Muszę nadrobić cały wątek, bo przy tylu ogrodach ciężko ogarnąć . Od teraz będę już stałym gościem. Zauważyłem papugi-pokaż ich więcej
Pozdrawiam
alinak 17:37, 17 mar 2013

Sławek wpadam bo sobie podczas oglądania zeszłotygodniowej Mai w ogrodzie o tobie przypomniałam jak na początku twojego wątku pisałeś że walczysz z zielonym oczkiem . ciekawam czy ci się udała , bo ja ten sam problem miałam w jesieni i wkrótce się zmierzę pewno z tym samym problemem . w Mai pokazywali gospodarze że dają do stawu worek ze słomą jęczmienną . a jak ty walczyłeś
Slawko 19:23, 17 mar 2013

Przetacznik napisał(a)
my mamy nie taką wielką ,ale trampolinę w mieszkaniu w pokoju dzieci : ) Fajnie sobie poskakać, a na tej Twojej to można całkiem wysoko ; )

Ha... tego jeszcze nie słyszałem by trampolinę w domu mieć...choć w sumie te małe na pewno mieszczą się bez problemu "Moja" ma gdzieś 3,5 metra średnicy, także można wykonywać przeróżne akrobacje Trzeba tylko je jeszcze umieć hee... i na wadze można nieźle zrzucić bo wystarczy chwilę poskakać i takie poty z człowieka schodzą, że się w głowie nie mieści
Slawko 19:24, 17 mar 2013

Pawlus napisał(a)
Wpadam z rewizytą
Pięknie u Ciebie-oczko szczególnie mi się podoba. Muszę nadrobić cały wątek, bo przy tylu ogrodach ciężko ogarnąć . Od teraz będę już stałym gościem. Zauważyłem papugi-pokaż ich więcej
Pozdrawiam

Dzięki wielkie Zapraszam oczywiście do obejrzenia całego wątku Zaraz poszukam na dysku, może jeszcze mam jakieś zdjęcia z papugami w roli głównej
Slawko 19:30, 17 mar 2013

alinak napisał(a)
Sławek wpadam bo sobie podczas oglądania zeszłotygodniowej Mai w ogrodzie o tobie przypomniałam jak na początku twojego wątku pisałeś że walczysz z zielonym oczkiem . ciekawam czy ci się udała , bo ja ten sam problem miałam w jesieni i wkrótce się zmierzę pewno z tym samym problemem . w Mai pokazywali gospodarze że dają do stawu worek ze słomą jęczmienną . a jak ty walczyłeś

Miło, że pamiętałaś o mnie Nadal mam ten problem Jesienią do oczka dałem preparat rozcieńczany w wodzie z pożytecznymi mikroorganizmami ale rezultatów brak... będę chciał zakupić jakiś biologiczny produkt znów ale chyba to nie wystarczy... nie ma równowagi biologicznej zapewne w moim oczku... za mało roślin, a za dużo ryb. W najgorszym wypadku czeka mnie czyszczenie dna oczka... zobaczę jeszcze. Za niedługo będę musiał uruchomić filtr, więc może da radę wyczyścić z tych glonów wodę ale czarno to widzę. Też oglądałem ten odcinek... zastanawiam się tylko gdzie bym pozyskał taką słomę.
Slawko 19:42, 17 mar 2013

Tylko takie jeszcze znalazłem... będę musiał popstrykać im kilka zdjęć Choć teraz w ogrodzie ponuro... to one dodają mu koloru i dźwięku

Pani/Pan Nimfa
Pawlus 19:50, 17 mar 2013

Oj tak-dźwięku to one dostarczają
Przetacznik 20:32, 17 mar 2013

ja też chętnie zerknę na papugi, zrób te zdjęcia koniecznie
Slawko 20:57, 17 mar 2013

I to ile tego dźwięku Zeszłego lata podczas zakupów w pobliskim sklepie (gdzieś ze 200 metrów od mojego domu) było je słychać