Wpadam z rewizytą
Pięknie u Ciebie-oczko szczególnie mi się podoba. Muszę nadrobić cały wątek, bo przy tylu ogrodach ciężko ogarnąć . Od teraz będę już stałym gościem. Zauważyłem papugi-pokaż ich więcej
Pozdrawiam
Sławek wpadam bo sobie podczas oglądania zeszłotygodniowej Mai w ogrodzie o tobie przypomniałam jak na początku twojego wątku pisałeś że walczysz z zielonym oczkiem . ciekawam czy ci się udała , bo ja ten sam problem miałam w jesieni i wkrótce się zmierzę pewno z tym samym problemem . w Mai pokazywali gospodarze że dają do stawu worek ze słomą jęczmienną . a jak ty walczyłeś
Ha... tego jeszcze nie słyszałem by trampolinę w domu mieć...choć w sumie te małe na pewno mieszczą się bez problemu "Moja" ma gdzieś 3,5 metra średnicy, także można wykonywać przeróżne akrobacje Trzeba tylko je jeszcze umieć hee... i na wadze można nieźle zrzucić bo wystarczy chwilę poskakać i takie poty z człowieka schodzą, że się w głowie nie mieści
Miło, że pamiętałaś o mnie Nadal mam ten problem Jesienią do oczka dałem preparat rozcieńczany w wodzie z pożytecznymi mikroorganizmami ale rezultatów brak... będę chciał zakupić jakiś biologiczny produkt znów ale chyba to nie wystarczy... nie ma równowagi biologicznej zapewne w moim oczku... za mało roślin, a za dużo ryb. W najgorszym wypadku czeka mnie czyszczenie dna oczka... zobaczę jeszcze. Za niedługo będę musiał uruchomić filtr, więc może da radę wyczyścić z tych glonów wodę ale czarno to widzę. Też oglądałem ten odcinek... zastanawiam się tylko gdzie bym pozyskał taką słomę.