Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Kindzia 13:47, 19 mar 2013

Slawko napisał(a)
Wiesz... ja służę pomocą Mogę dziennie Ci relacjonować Na noc zapowiadają -1 także źle nie ma...a na jutro +4 i deszcz... jak nie śnieg i mróz, to deszcz.

Będę pamiętać...w razie czego...
Slawko 14:03, 19 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Witaj Sławku dziś trochę pospacerowałam po twoim ogrodzie i jestem pod wrażeniem twój ogród emanuje spokojem i nostalgią bardzo mi się podoba jest wyważony i przemyślany widać że jesteś specjalistą i masz wiedzę oczko wodne mnie zachwyciło a trawy są olbrzymie poczułam się jak by już było lato pozdrawiam

Witam serdecznie u siebie
Ja bym znów śmiał stwierdził, że w moim ogrodzie panuje jeden wielki chaos...taki gatunkowy oczywiście W tym roku chcę w końcu "zakończyć" rabatę z oczkiem. Także jeszcze trochę pracy przede mną - miłej pracy Dziękuję za miłe słowa i zapraszam ponownie Pozdrawiam

P.S. Jeszcze tylko lub aż 30 stron do setki
Maria667 19:09, 19 mar 2013

Sławku!
Mój syn również jest absolwentem technikum o profilu : architektura krajobrazu. Niestety, nie kontynuuje nauki w tym kierunku, ku mojemu rozczarowaniu

pozdrawiam serdecznie
Slawko 20:23, 19 mar 2013

Nie masz co się martwić, najważniejsze żeby robił w życiu to co kocha... co sprawia mu frajdę Ja na przykład dopiero w ostatniej klasie technikum zrozumiałem, że to zawód dla mnie, że w tym mogę się spełnić, to po prostu kocham Najpierw chciałem iść na architekturę wnętrz, później arch. i urbanistykę... i w końcu pozostała arch, krajobrazu To trzeba lubić... niestety to nie zawód dla każdego. A Twojemu synowi życzę by znalazł taką pracę z której będzie czerpał radość i z zaangażowaniem będzie do niej podchodził... w końcu w niej spędzamy połowę naszego życia Pozdrawiam
Slawko 21:41, 20 mar 2013

Huhuuu...ha... nasza zima ZŁAAAA i długaa Dziś była ładna, słoneczna pogoda, +9,5 stopnia ale co z tego jak od jutra znów powrót do szarej rzeczywistości.
Prawie skończyłem z wielkim trudem pisać CV i list motywacyjny... znalazłem ciekawą ofertę pracy na czas do rozpoczęcia studiów Nie chcę pisać gdzie i co, żeby nie zapeszyć
Dzisiaj poza tym poprzycinałem przekwitłe wrzosy, poskracałem lawendy i odkryłem pierisa... tulipanki, hiacynty, krokusy już powychodziły... a tu pogody brak i w ogrodzie szaro i ponuro I jak tu żyć... Macham
iwonaj 11:20, 21 mar 2013

No wczoraj faktycznie pogoda na śląsku dopisywała trochę pobuszowałam po ogrodzie i od razu mi się humor poprawił ale dziś wszystko po staremu szaro, buro i nic się nie chcę czy to się skończy kiedyś?
Slawko 21:34, 21 mar 2013

Wróciło i to z rozmachem... u mnie sypie śniegiem... także ranek widzę w bieli Z soboty na niedzielę ma być znów mroźna noc więc lepiej niech śnieg będzie ale znów w sobotę jadę do klientów działkę mierzyć i trochę przeszkadzał ale poradzę sobie Musimy jeszcze trochę przetrzymać tą zimę i będzie już tylko lepiej...cieplej i kolorowo
Maria667 21:11, 26 mar 2013

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Slawko 22:21, 26 mar 2013

Dziękuję Mario za życzenia i korzystając z okazji życzę Tobie jak i WSZYSTKIM dużooo zdrowia, szczęścia... i czego sobie tylko zapragniecie z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa.

Na ogrodowisku nie ma mnie ostatnimi czasy tylko dlatego, że siedzę przy projekcie Pozdrawiam
Bogdzia 12:31, 27 mar 2013