Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Madzenka 21:12, 13 kwi 2013

Slawko napisał(a)
Leć, leć... żeby przypadkiem nie wykupili Pierwszy raz obejrzałem razem z inwestorem i bardzo się przydał ten miesięcznik Mega wrażenie zrobiła na mnie kulista lampa ogrodowa ze str. 135... z resztą sama zobaczysz
Ja znów muszę nabyć białe krokusy, co Ty masz Marzenko... i te irysy boskie
P.S. Dzięki za nazwy róż

Robisz jakiś projekt? Pokażesz fotki?
Slawko 22:01, 13 kwi 2013

Przetacznik napisał(a)

No i jednak wiosna, krokusy urocze, fajne na tle mchu, a żaba koło resztki śniegu... ciekawe, czy była zdziwiona...
Mówisz, że warto nabyć Magnolię, że inspirująca... to i ja chyba poszukam
Pozdrawiam serdecznie, jutro zawitam do swojego ogródka, już się cieszę na to.

Sprostuję, że to są dwie żabki hahaha ta druga pod nią Polecam.. to jest specjalne wydanie Magnolii... wrzucę zaraz w sumie foty, to zobaczysz Naprawdę polecam Pozdrawiam
Slawko 22:05, 13 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Robisz jakiś projekt? Pokażesz fotki?

Tak, nawet dwa ale jeszcze są na etapie powstawania Niestety nie... regulamin nie pozwala na reklamowanie się i z samego szacunku do Danusi, po prostu nie chcę. Może kiedyś jak będzie nam dane spotkać się na jakimś zlocie, to tak może po cichutku, ukradkiem Tobie pokażę Pozdrawiam
Slawko 22:19, 13 kwi 2013

Proszę Okładeczka i kilka ciekawych zdjęć na zachętę

Slawko 22:27, 13 kwi 2013

A dzisiaj miała miejsce u nas pierwsza wiosenna burza Kilka razy zagrzmiało, a później nawet grad leciał Ogólnie cieplutko, tylko czasami zimny wiatr dawał popalić Więc nawet dzisiaj nic w ogrodzie nie porobiłem... W poniedziałek biorę się za trawnik i muszę w końcu użyć mojego pierwszego kompostu

A tam... wkleję jeszcze jedno

Przepraszam za jakoś zdjęć... pora dnia i aparat robią swoje
Przetacznik 08:32, 14 kwi 2013

Slawko napisał(a)

Sprostuję, że to są dwie żabki hahaha ta druga pod nią Polecam.. to jest specjalne wydanie Magnolii... wrzucę zaraz w sumie foty, to zobaczysz Naprawdę polecam Pozdrawiam

No rzeczywiście, mało spostrzegawcza jestem : ) W tej sytuacji żaden śnieg przeszkadzać nie mógł. Czyli wiosna w pełni.
Gazeta rzeczywiście wygląda ciekawie , dziękuję za zdjęcia.
Swietnie, że pracujesz nad swoimi projektami, też chciałabym je kiedyś zobaczyć...
Bogdzia 20:18, 14 kwi 2013

Byłam u Marzenki- zdjec nie widac , teraz u Ciebie to samo .Co sie dzieje?Przepraszam - otworzyły się.
Slawko 22:56, 14 kwi 2013

Niedziela zleciała w mgnieniu oka Nawet się cieszę, bo jutro poniedziałek, więc praca w ogrodzie Trawnik czeka na aeracje, piaskowanie... oczko zaś na podłączenie filtru Także czuję, że jutro większość dnia spędzę w ogrodzie... i to mnie cieszy Udało mi się dzisiaj wysiać Verbenę bonariensis, do doniczki... i teraz z wielką niecierpliwością wyczekuję pierwszych wschodów
Ostatnio wkleiłem żabki...a teraz proszę żabi skrzek Haa... a na czwartek zapowiadają aż 24 stopnie Trzeba lecieć jutro po olejek do opalania

ewalm 23:09, 14 kwi 2013

O, no to już wiosna na pewno. U mnie dzisiaj było 24 stopnie. Szok temperaturowy przeżyliśmy.
Slawko 23:13, 14 kwi 2013

O matko... to na pewno musiał być wielki szok Ja się dziś zawiodłem na prognozach, bo zapowiadali słonecznie i cieplutko... a zimny wiatr był i słońca tyle co kot napłakał coś jednak ciepła musiało być skoro paradowałem po dworze w spodenkach, koszulce i klapkach Haa... ja to zawsze potrafię się ubrać