Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 23:03, 26 maj 2013

Koniec
Bukla 12:28, 27 maj 2013

Witaj Slawko

Masz przepiękny ogród! Gratuluję! Aż chce się zostać na dłużej...
Slawko 13:20, 27 maj 2013

Dzięki wielkie i zapraszam ponownie Może będziemy mogli liczyć, by zobaczyć Twoje poczynania w ogródku?
Bukla 13:54, 27 maj 2013

Z pewnością będę częstym gościem

Zbieram się do założenia wątku Jesteśmy w trakcie wykańczania domu, więc ogród zszedł na dalszy plan ze względów finansowych ale chciałabym obsadzić chociaż fragmencik terenu
Mam mnóstwo wątpliwości, więc z chęcią skorzystam z pomocy

Slawko 13:59, 27 maj 2013

Więc jesteście na etapie, który najbardziej lubię... czyli zakładanie ogrodu Ale trafiłaś na ten świetny portal, gdzie jest mnóstwo podatnych informacji, artykułów. I najważniejsze... ludzi, którzy podzielą się swoimi doświadczeniami i coś na pewno doradzą. Pozdrawiam i mocno kibicuję
Bukla 14:15, 27 maj 2013

Wciągnęłam się totalnie w ogrodowisko
Przeglądam, czytam, robię notatki i mam wrażenie, że głupieję od nadmiaru informacji

Oczywiście liczę na wszelkie wsparcie
Jak tylko utworzę wątek dam znać

Pozdrawiam

Slawko 18:40, 28 maj 2013

Dzisiaj pogoda po raz kolejny, czyli jedna wielka masakra. Ale gdzieś z godzinkę temu zaczęło się przebijać słoneczko i świeci do teraz Więc szybko zabrałem aparat i poleciałem do ogródka A w nim... KOLORY tęczy Zapomniałem powiedzieć, że jutro zamawiamy drzewo na altanę. Wrzucę na koniec jeszcze raz jej projekt... już widzę w niej pełno kolorowych poduch, donice z lawendami i różami... pnące powojniki i róże Oh....

Bukla 18:48, 28 maj 2013

Oglądając Twoje zdjęcia mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie - bezbarwnej Ślicznie.

Pojechałam na budowę i ręce mi opadły Teren gliniasty i wszędzie głębokie kałuże Ogarnęły mnie wątpliwości czy tam kiedykolwiek powstanie ogród...
W związku z tym zadzwoniłam do projektantki ogrodu ale cena za projekt 5500 zł trochę mnie zbiła z tropu...

U nas od wczoraj z przerwami pada ale słońca nie widać
Slawko 18:49, 28 maj 2013

Slawko 18:53, 28 maj 2013

Bukla napisał(a)
Oglądając Twoje zdjęcia mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie - bezbarwnej Ślicznie.

Pojechałam na budowę i ręce mi opadły Teren gliniasty i wszędzie głębokie kałuże Ogarnęły mnie wątpliwości czy tam kiedykolwiek powstanie ogród...
W związku z tym zadzwoniłam do projektantki ogrodu ale cena za projekt 5500 zł trochę mnie zbiła z tropu...

U nas od wczoraj z przerwami pada ale słońca nie widać

Nie martw się Uwierz, że wkrótce będzie i u Ciebie tak kolorowo, a nawet sobie myślę, że i lepiej Trochę pracy przed Tobą ale będzie ona warta późniejszego efektu
Co do tej pani projektantki, to mam pytanie, czy Ona w ogóle była chociaż raz na Twojej działce, czy po prostu na podstawie tego co jej przekazałaś taką cenę przedstawiła?