Ślicznie było... szkoda tylko, że dwa dni to trwało... mogli zostawić te wystawy chociaż na miesiąc ale lepsze to niż nic

Dokładnie zawsze miałem takie same fantazje... żeby zorganizowano konkurs dla amatorów na aranżację jakiegoś kawałku powierzchni...
W dosłownie drobnej modernizacji

Nie będę tworzył w obecnym ogrodzie czegoś wyjątkowego ponieważ szkoda mi środków materialnych (których i tak zbytnio nie posiadam

) oraz od zawsze planowałem swój dom z ogrodem i tam chcę stworzyć dzieło, prawdziwe

W obecnym ogrodzie muszę również liczyć się ze zdaniem siostry, ponieważ mieszka piętro wyżej... i połowa działki należy również do niej. Staram się tylko w tej sytuacji i możliwych materiałów tworzyć coś w miarę estetycznego. Jedno jest pewne mój ogród w 90% nie odzwierciedla mojego stylu i wymarzonego ogrodu.
Co do moich projektów, to oczywiście planuję stronę ale na razie się nigdzie nie ogłaszam, ponieważ w przyszłym roku dopiero zamierzam otworzyć własną działalność. Regulamin również nie pozwala na reklamowanie swoich usług
Staż... jutro się dopiero okaże czy dojdzie on do skutku, ponieważ mam rozmowę kwalifikacyjną. Stanowisko pracownik biurowy - sprzedawca w firmie zajmującej się parkietami. Ha... do arch. kraj. to ma daleko ale coś trzeba robić do czasu studiów. Mimo tego będę szukał coś w moim zawodzie i ewentualnie zrezygnuje z tego jeśli się załapię.
Moim największym celem w życiu jest praca która przede wszystkim będzie mi dawała radość, będę z chęcią każdego ranka do niej chodził, która jest dla mnie pasją. I dlatego dążę do następnych, wyznaczonych sobie celów jak studia i własna działalność. Pozdrawiam
P.S. Chyba wszystko co chciałem napisałem

Jeszcze 6 postów i będzie pierwszy tysiączek jeśli chodzi o posty

Bo gdzie mi tam jeszcze do tysiąca stron... ho ho ho...
Kolejny projektant przez wielkie P
http://sarahpricelandscapes.com/?page_id=202
...ogromna konkurencja dla Toma w moim rankingu

Ta dziewczyna ma tylko 28 lat! Wielki podziw...