Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Magda70 13:24, 05 cze 2013

Fajne masz plany i marzenia. Do tego trzeba dążyć
Baaardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądał Twój własny ogród...

A słonko jest u mnie...
Slawko 13:30, 05 cze 2013

Ha.. ja nawet sam jestem tego ciekaw Jak już gdzieś pisałem, jak nie podołam sam, to wynajmę sobie takiego Stuarta-Smitha czy Sarah Price i po sprawie Marzenia są dla mnie w życiu numerem jeden.
Zazdroszczę Tobie tego słonka, teraz oglądałem pogodę, to właśnie mówili, że u Was w nocy nawet bezchmurnie... a u nas deszczyk Pozdrawiam

Równy 1000!
Magda70 15:35, 05 cze 2013

Wszyscy mi dziś pozazdrościli słoneczka i już chmury naszły...ale nie deszczowe na szczęście...
No to życzę aby było Cię stać na wynajęcie Stuarta i reszty aczkolwiek myślę, że podołasz...że się nie poddasz!
Slawko 15:50, 05 cze 2013

U mnie na szczęście już paru godzin nie pada. Obym tylko sobie tego deszczu nie wywołał, bo już go mam po uszy... a moje kwiatuszki dopiero Ha... ja też sobie nawet pożyczę tych pieniążków... najwyżej na kredytach pojadę Mówisz? Spróbować zawsze warto
BarbaraM 19:50, 05 cze 2013

Przyszłam się przywitać i pooglądać Twój ogród.
Bardzo sympatycznie i swojsko.
Czy wybierasz się na spotkanie u Kapiasów 8 czerwca?
Slawko 22:01, 05 cze 2013

Witam Cię Barbaro w moich skromnych progach Dziękuję
Właśnie! Spotkanie... to już teraz w sobotę? Ciekawe czy pogoda wypali. Jejku... nie wiem bo jeśli pogoda dopisze, to bardzo prawdopodobne, że będę u klientów zakładać ogród. A na którą godzinie te spotkanie ma być, bo w harmonogramie cisza, jak makiem zasiał
malkul 22:07, 05 cze 2013

A ja kolego przyszłam Cię ochrzanić! Nie dałeś u mnie linka że będa ogrody Daisy i ja nieszczęsa przegapiłam takie cudowności. a mam rzut beretem.Prosze sie poprawic na raz następny!
Slawko 22:18, 05 cze 2013

Dzisiaj się tak zastanawiałem gdzie mieszkasz właśnie, bo widzę woj. śląskie Teraz już wiem, że rzut beretem ode mnie Ja w ogóle ubolewam, że to tylko 2 dni było... mogli zostawić to chociaż na tydzień a najlepiej na cały miesiąc Obiecuję poprawę i na pewno będę trąbił jeśli cokolwiek będzie ogrodowego Pozdrawiam
Przetacznik 10:27, 06 cze 2013

Slawko napisał(a)
Ślicznie było... szkoda tylko, że dwa dni to trwało... mogli zostawić te wystawy chociaż na miesiąc ale lepsze to niż nic Dokładnie zawsze miałem takie same fantazje... żeby zorganizowano konkurs dla amatorów na aranżację jakiegoś kawałku powierzchni...
W dosłownie drobnej modernizacji Nie będę tworzył w obecnym ogrodzie czegoś wyjątkowego ponieważ szkoda mi środków materialnych (których i tak zbytnio nie posiadam) oraz od zawsze planowałem swój dom z ogrodem i tam chcę stworzyć dzieło, prawdziwe W obecnym ogrodzie muszę również liczyć się ze zdaniem siostry, ponieważ mieszka piętro wyżej... i połowa działki należy również do niej. Staram się tylko w tej sytuacji i możliwych materiałów tworzyć coś w miarę estetycznego. Jedno jest pewne mój ogród w 90% nie odzwierciedla mojego stylu i wymarzonego ogrodu.
Co do moich projektów, to oczywiście planuję stronę ale na razie się nigdzie nie ogłaszam, ponieważ w przyszłym roku dopiero zamierzam otworzyć własną działalność. Regulamin również nie pozwala na reklamowanie swoich usług
Staż... jutro się dopiero okaże czy dojdzie on do skutku, ponieważ mam rozmowę kwalifikacyjną. Stanowisko pracownik biurowy - sprzedawca w firmie zajmującej się parkietami. Ha... do arch. kraj. to ma daleko ale coś trzeba robić do czasu studiów. Mimo tego będę szukał coś w moim zawodzie i ewentualnie zrezygnuje z tego jeśli się załapię.
Moim największym celem w życiu jest praca która przede wszystkim będzie mi dawała radość, będę z chęcią każdego ranka do niej chodził, która jest dla mnie pasją. I dlatego dążę do następnych, wyznaczonych sobie celów jak studia i własna działalność. Pozdrawiam
P.S. Chyba wszystko co chciałem napisałem Jeszcze 6 postów i będzie pierwszy tysiączek jeśli chodzi o posty Bo gdzie mi tam jeszcze do tysiąca stron... ho ho ho...

Kolejny projektant przez wielkie P http://sarahpricelandscapes.com/?page_id=202
...ogromna konkurencja dla Toma w moim rankingu Ta dziewczyna ma tylko 28 lat! Wielki podziw...

NO to rozumiem... chwilowo wykorzystujesz gotowy ogród, ale jestem niezmiernie ciekawa co stworzysz dla siebie osobiscie... myślę, ze i dom będziesz miał nieprzypadkowy ; )
Bardzo mi imponują takie odważne i zdecydowane plant, życzę, żeby się spełniły i dały Ci wiele satysfajcji. No i powodzenia w pracy. Projektantka świetna - bardzo w moim guście : ) Pozdrawiam
Slawko 11:23, 06 cze 2013

Dokładnie... staram się z czegoś ukształtowanego już, wydobyć jak najwięcej. Ten ogród pozwala mi również nabywać doświadczenie... wiem już w praktyce mniej więcej, które gatunki są ekspansywne, które nie... jak sobie radzą w naszym klimacie, jak się ze sobą komponują itd.
To prawda, dom również będzie nieszablonowy. Lepiej będzie jak zobrazuję http://www.bryla.pl/bryla/1,85301,5760184,Dom_dla_fotografa_od_Moomoo.html coś w tym stylu ale troszkę za małe na moje wymagania. Świetna jest ta zasłona Nie dziękuję i pozdrawiam

A ja zmykam do rysowania portretu... dla przyszłej młodej pary jako prezent od zamawiającej Więc muszę dać z siebie 100% Zmykam.