Irenko- widzę wszyscy domagają się kapelusza. i ja też, po to tu zajrzałam.pieska ma Ania ASC. i kilka razy pomyliłam Twój awatarek.
Spełnij nasze prośby. Zmiłuj się nad nami!
Irenka Rh do sadzenia ...tyle ???
a przecież już ich masz trochę . no ja tez siem kapelusza domagam ...mamy prawo . przyzwyczaiłaś nas że dobrze wyglądasz
Małgosiu, rh sadził M., oj narobił sie wczoraj, bo upał był, ale chociaż cień drzewa dawały i klon jesionolistny Flamingo, mimo, że śmieciuch, ale co nie śmieci, uwielbiam go
kolory ułożył M., ja się nie wtrącałam one mają stanowić żywopłot pod murem, w jednym rogu dojdą trawy, ML, a co dalej, zobaczymy z czasem, jak to zacznie rosnąć;
a ułożył tak; najpierw 1 Calsap - biały z bordowym oczkiem, potem Haaga- ciemnoróżowa- 3 szt., potem 4 sztuki Calsap - biały z bordowym oczkiem i 1 szt. Nova Zembla - czerwona, potem 3 szt Franczeska - czerwona, potem Eskim- biały 5 szt., potem Helsinki- jasnoróżowa sztuk 5, dalej 2 sztuki Franczeska - czerwona, potem 2 sztuki Haaga - ciemnoróżowa i na końcu 1 sztuka Nova Zembla - czerwona, w sumie 27 sztuk.
Co do lilii, odszukam i podam ci
z tym avatarkiem, jest tak, wszyscy pokazują roślinki , więc i ja dostałam chęć na zmiany
a tu akcja sadzenie
ten mur ma być zielony cały rok, mam nadzieję, że szybko urosną, bo na rabacie z rh, niektóre okazy w tym roku i 40 cm urosły
hej Marzenko u nas od rana grzmiało, poszło dalej za Odrę....deszcz popadał aż miło!
u nas byli goście i praca, fajnie było
a najlepiej było siedzieć pod klonem Flamingo vel Wojtek
ten klon zachwyca pokrojem i kolorem, zwłaszcza wśród igieł sosen..
Marzenko, juz posadzone, całe 27 sztuk, czekam...niech szybko rosną
zmiany będą głównie polegać na grupowaniu i przesadzaniu
np. tu pod sosnami rosliny cierpią, tawułki japońskie i pluskawice, zabieram je, ale gdzie...nie wiem, hosty zostaną, daja radę super
już Bożenko posadzone, teraz czekam na szybki wzrost i fuks, bo wczoraj były podlewane, ale dziś pięknie polało, więc jak na zamówienie
jedni maja motylki w avatarze, inni kwiatki, a jeszcze inni pieski
zmiany lubię
i motylek dla ciebie, nie doczekałam, jak rozłożył skrzydełka...
acha wczoraj u nas i pliszki, i sroki i nawet dzięcioły gościły
Witaj Irenko widzę, że u Ciebie dalej zmiany, sadzenie i przesadzanie Ale Klon jest cudny W pierwszym momencie zastanawiałam co to pięknie u Ciebie kwitnie? Bardzo ładny klon Pozdrawiam serdecznie i życze miłej niedzieli
Danusiu dalej, aż chyba mi zbrzydnie
dawno u ciebie nie byłam, koniecznie muszę lato twoje obejrzeć
sierpień uwielbiam, bo cudowna gra światła
tez życzę udanej niedzieli
limki i Chopin dla ciebie