Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

barbara_kraj... 13:04, 26 sie 2013

irena_milek napisał(a)
(..) grzywę mi zrobiła
a skoro nie poznał, będę bogata

Też bym nie poznała! Jesteś całkiem inna, zdecydowanie na korzyść!
mira 13:36, 26 sie 2013

ufff jak dobrze że już jesteś podobna do siebie choć najważniejsze jak Ty się czujesz, jedno jest pewne że w ogrodzie z taką bujną roślinnością czujesz się dobrze - piękne rabaty teraz idzie zimniej i trzeba znów do roboty w ogrodzie się brać
pozdrawiam
Ewa 13:52, 26 sie 2013

Irenko.....zdradz eliksir młodości ....Tyś coraz piekniejsza i młodsza!!!! to chyba ogrodowisko
Milka 14:05, 26 sie 2013

Michalina, no tak, ciachać lubię

Grembosiu, ja też i podziwiam teraz wszystkie rozplenice

Mirka dziękuję

AgnieszkaB, macham w nowym tygodniu, jeszcze bardziej zakręcony

Millle witaj to firletka kwiecista, jak raz się posieje, zostaje na zawsze w ogrodzie

Madziarzeszówja też lubię trawy, ale nie wszystkie..... chyba będę jeszcze dużo zmieniać u siebie, na razie wszystko stoi, brak czasu!

Anitko, zagrałam, niestety nic...może następnym razem...dzięki

Marzenko, czasami zmiany są potrzebne twoja czupryna świetna

Justyna, faktycznie poszłam w trawy i już marzę aby były większe moje magnolie, bo mam 3, mają po 4 lata, to jeszcze aż 3 trzeba czekać, ale długo! pozdrawiam ciepło

Marzenko, mnie też anabelki w wersji limonkowej lepiej się podobają co do osobistej opcji, znowu jestem po staremu

Aniu, no wiesz, że z czasem się wszystko nudzi

BEATA_S, jak cię na żywo widziałam, to tak sobie myślałam, że ty też z tych kręconych, włos jest jednak charakterystyczny

Ula, u mnie tak od dziecka idealnie spuentowane, wszyscy na O. ciągle coś zmieniają!

Dasiu, natura i tak zwycięża

Kasiek, normalnie zazdraszczam, to cud i się ciesz! chyba masz do niej rękę, albo miejsce idealnie jej odpowiada

Lena, oj śmieszna była, ale powtórki już nie robię teraz wysadzamy hakone wśród kamieni, w kolejnym miejscu, jak tak dalej pójdzie, to u mnie będą tylko trawy i drzewa

Danusiu, było cudnie świętowanie udane

Reni, ja też ta róże Chopin są u mnie niesamowite, rosną na 2m i kwitną, kwitną i kwitną a horrtki bajecznie pachną

Iza, hi, hi

GorAna, dzięki Aniu, w tym miejscu stale sesje zdjęciowe ze wszystkimi

Moniko, dzięki, a posadziliśmy 40 sztuk

Kondziu

Joaska, a czemu tak się stało? ja tych moich nigdy nie podlewam i dają radę, ale ogrodowe już nie, te mus podlewać!

JoannA, Joasiu, to polska róża Chopin, wyjątkowa tam wśród hortek rośnie ich 5 sztuk

barbara_kraj, Basiu...opinie podzielone, ale się wymęczyłam, nie jestem nawykła to może chociaż bogata będę

mira, masz rację ostatnio nic nie mogę robić i już wściekle tęsknię do chwastów, zapachu ziemi i sadzenia, do tego relaksującego zmęczenia

i kilka fotek z wczoraj

Milka 14:18, 26 sie 2013

Ewa napisał(a)
Irenko.....zdradz eliksir młodości ....Tyś coraz piekniejsza i młodsza!!!! to chyba ogrodowisko

dokładnie tak bez ogrodu zaczynam usychać, chociaż fajnie się wszystko inne toczy
Ewcia pozdrawiam

moje nowe ozdoby do ogrodu
beta 14:30, 26 sie 2013

Irenko cofnęłam sie kilka stronek i mnie zatkało....ta nowa fryzura jest bombowa!!...świetnie wyglądasz...gdybym miała ocenić proste czy kręcone miałabym spory dylemat...pozdrawiam
GorAna 18:14, 26 sie 2013

irena_milek napisał(a)

dokładnie tak bez ogrodu zaczynam usychać, chociaż fajnie się wszystko inne toczy

Dokladnie to rozumiem też tak mam
Pozdrawiam
mira 21:02, 26 sie 2013

uśmiecham się do Twoich cyni - to te siane po 20 czerwca ?
boguslawa_ma... 21:14, 26 sie 2013

Ozdoby fajne pozdrawiam
Madzenka 21:19, 26 sie 2013

Widzę, że rzeczywiście jesteś mocno zajęta