Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

popcorn 09:03, 23 sie 2013

Irenko, cudna nowa fryzura! Wyglądasz na 30parę lat
Wracam podziwiać rozplenice

pozdrawiam!!
Mirka 09:12, 23 sie 2013

Fryzura zachwyca pasuje do ciebie i te włosy proste normalnie 18stka super.Pozdrawiam♡
szarlotka 09:35, 23 sie 2013

Irenko czytam, czytam i nie mogę dojść do końca Niemniej jednak napewno wrócę bo Twój ogród ma urok a hortensje mnie zachwyciły
Milka 11:28, 23 sie 2013

Polinko, niestety nie dla M., obraził się za te włosy
rozplenica i nas zachwyca, zwłaszcza, ze to niższa, dywanowa odmiana, takiej nam tam brakowało

Kasiek, już w kręconych jestem, lekka wilgoć i po fryzurze i idiotycznie wyglądam, bo grzywka 10 cm w górę podskoczyła; cóż przetrwam a w niedzię świętuję i miałam jakoś wyglądać! berecik zarzucę

Marzenko, hi, hi....koleżanka w twoim typie, blondasek
acha, to mnie to zielone lepiej się podoba

Sebciu, kiedyś sprawdzę, czy przejdziesz czy zatrzymasz się z cebulowymi idealna podpowiedź, jakoś nie pomyślałam o tym!!!!!

Ula, no czasami i ja wpadam na jakiś pomysł

Debra, Krysiu już po fryzurze...tak raz na miesiąc zabawa..niestety najbliższe urodziny dokładnie pokażą ile mam ale się tym nie martwię
mogę ciachnąć, nie ma problemu, one wręcz się proszą o cięcie, wtedy dopiero są ładne

AgnieszkaB, 3 godziny grzywą się cieszyłam, rozplenicami cały czas

Ania, dzięki, ja najlepiej czuję się w swojej naturalnej wersji, ale zabawa musi być
no właśnie, krokusy czy tulipany późno kwitnące, dumam, może i to i to?

AgnieszkaW, Aga, schowam do domku letniego, tam sobie poradzą; ale mam też w innym miejscu kilka, z których tworzę żywopłot, te zostawię, jak nie przeżyją, zrobię tam żywopłot z lawendy
lepiej się czuję w swoich włosach, ale wiesz, czasami dla przekory......zwłaszcza jak taki staż!

Eliza, ta mina była najpiękniejszym prezentem a ja całe życie taka sama, więc raz na jakiś czas zezwalam fryzjerom na eksperymenty

Bogdzia, miałaś oszczędzać oczy, pisałam, że streszczenia zrobię dzięki komplementy od kobiet w cenie

eee_taam, Justynko, sama byłam zaskoczona, bo rzadko porównania robię

KasiaWB, mnie tez się podoba dam tam cebulowe za radą Sebcia i Ani..a miałam nic już nie sadzić! ot los ogrodnika

Anita1978, Anitko...syn się ze mnie śmiał, jak mnie zobaczył, wredota!...jeszcze 20 traw do wysadzenia, muszą czekać

Karola, dzięki...czyli nie mogę takiej mieć, jak z córcią będziemy razem chodzić

Mirka, no bez przesady zbliżenie i jest 60- latka

szarlotka, witam u siebie, nie męcz się, oglądaj na bieżąco pismo obrazkowe, chyba że coś cię zainspiruje, to pytaj

danuta_szwajcer 12:09, 23 sie 2013

Irenko oj widze, że nie tylko rewolucja u Ciebie w ogrodzie Same zmiany i jest pięknie Zakątek z rozplenicami jest super Bardzo ładnie Ci wszystko kwitnie: Tez mam ciągle tyły bo pogoda dobra na imprezy no to imprezujemy w ogrodzie. Trzeba korzystać póki są warunki Rokowo wyglądasz
Pozdrawiam i miłego dnia
AgnieszkaW 12:14, 23 sie 2013

Raz można, dla przekory, jak powiadasz. Wolę Cię w kręconych (choć w tym momencie pewnie wielu osobom się narażę). Pozdrawim serdecznie
Debra 12:16, 23 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Raz można, dla przekory, jak powiadasz. Wolę Cię w kręconych (choć w tym momencie pewnie wielu osobom się narażę). Pozdrawim serdecznie

Agnieszko, po pewnym namyśle dochodzę do podobnego wniosku.

Taka 'pokręcona' Irenka jest mi jakaś bliższa
dorciabe 12:48, 23 sie 2013

Irenko ale świetnie wyglądasz, do schrupania
Ale jak doczytałam już po fryzurze
szarlotka 12:50, 23 sie 2013

Irenko, mam pytanko. Czy rośliny w gazonach przetrzymują zimę? Czy wysadzasz je jak zaczną się mrozy?
Milka 15:04, 23 sie 2013

Danusiu, my podobnie, zobacz, jak nam blisko do siebie i ja też siebie wolę w kręconych

Agnieszko, pokręcona jestem i taka się ostaję

Krysiu, siebie też taką wolę, mimo to

dorciabe, już nie ma śladu

szarlotko, wcześniej były suchodrzewy, przetrzymał 1! teraz są trzmieliny, liczę, że te sobie poradzą, a jak nie....znowu coś nowego, gazony są płytkie i zapomniałam o podlewaniu