Irenko - wszystkiego najlepszego na urodzinki Dużo szczęścia, zdrówka i uśmiechu każdego dnia No i takiego ogrodu, że to Anglicy będą do Ciebie jeździć a nie odwrotnie
Irenko w prostych włosach wyglądasz ślicznie ale w kręconych jesteś naszą miss
Moje córcie też mają takie kręcone włosy jak Ty ,i był okres kiedy namiętnie codziennie prostowały aż popaliły wszystkie prostownice .
Wtedy powiedziałam STOP NIE KUPIĘ ANI JEDNEJ WIĘCEJ
Od pół roku chodzą w lokach i nie ma osoby która nie skomentuje jakie maja śliczne te włosy
Mam nadzieję że Ty też prostujesz od wielkiego dzwonu bo Twoje loczki są prześliczne
Ale z Ciebie Dżaga! Zmiana bombowa, ale ciężko mi powiedzieć, czy bardziej podobają mi się w prostych, czy kręconych włosach? Na pewno fajnie z grzywka, a ta lepiej pasuje mi do prostych jednak
Zakupki super
I najlepszego na urodzinki:*
i ja sie dołączam do życzeń . czy ta nowa fryzurka to urodzinowa odskocznia ?. suuuperaśna , ale twoje naturalne to są jednak zjawiskowe i niepowtarzalne .
jedna róża dla ciebie to mało , więc cały bukiet
Irenko,
chciałam się przywitać wcześniej ale oczywiście bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do urodzinowych życzeń zodiakalnej Pannie.
Teraz już wiem dlaczego Twój ogród zmieniasz pięknie z takim rozmacham i pracowitością. Ogród nie zmienił leśnego chrakteru, ale dodatkowo nabrał tajemniczości i charakteru. prześlicznie.
DUUUUUżo zdrowia, bo pogodą Ducha możesz obdzielić całe ogrodowisko
życzy Kasia z Makowa