Irenko ło matulu jakie lato pokazujesz a jutro u mnie śnieg ma padać firletki cudniaste z tymi hortkami miodzio ściskam
ciofam ... ciofam i już nie wiem jesień jest czy wiosna ... to ten ogród, w którym byłam czy inny ? ... dobrze, ze domek zobaczyłam ... z okiennicami ... dopieszczony ale wciąż to ten zachwycający mnie domek ... uffff ... coś znajomego ... pozdrawiam ... i buziak ... ale się za tobą stęskniłam
Irenko skąd Ci się nasiało tyle firletki? pięknie to wygląda, a wiesz, że jest też i biała? pozazdrościłam Ci tego masażu pozdrawiam
No normalnie oniemiałam Irenko cuuuuuuudnie, ja chcę wiosnę.....
Wow, jakie soczyste kolory. Kilka minut wpatrywałam się w te kolorowe zdjęcia. Brakuje mi takich widoczków Za chwilę będziemy pokazywać ośnieżone ogrody... Macham porannie
Kochana wreszcie wpisy o ludzkiej godzinie Lepsiej z paluszkiem?? Mam nadzieję ...
Bardzo energetyczne te Twoje rabatki bylinowe Jak będziesz wiosną miała nadwyżkę jakichś sadzonek, to jestem chętna Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję Irenko za odpowiedź. Mam nadzieję, że moja firletka się rozsiała. O czyścu muszę poczytać, nic nie wiem o nim. Miłego dnia
Irenko kiedy na giełdę się wybierasz? W przyszly weekend. Niemi nie pasuje więc była propozycja aby na zakupy świąteczne na giełde wybrać się 6 grudnia.... Daj znać kiedy ci pasuje