Ja dzisiaj olampowałam parapety na zewnątrz i zaraz weselej się zrobiło. Zawiadamiam, że figi czerwone noszę Irenko, niech Ci te lampki już się przepalają, ściskam mooocno
Irenko, pozdrawiam
Irenko ja lampki kupiłam czerwone do córci wrzuciłam do torby a jak wyjęłam to już wtyczka odpadnięta była jakies dziadostwo normalnie robią teraz Na szczęście wtyczki za starych są i naprawiłam. Buziaki zostawiam
Ireno, szalejesz na maksa! Cała Ty!
Irenko, zostawiam buziole i tuliskam mocno Zazdraszczam swiatecznej atmosfery Jestes Czarodziejka
Macham i hicham hi hi hi
Irenko cudnie przed domem , poszalałaś na maxa, efekt niesamowity. Buziam mocno, ja dzisiaj zakończyłam porządki w domu i choinkę ubrałam bo w sobotę już goście do nas zjadą mus wcześniej z tym się uwinąć...
Zaczęłam od drugiego wątku, potem od pierwszego i wszystko mi się pomieszało Irenko, ale Twoja osoba mnie do Ciebie przyciąga, ogród oglądałam i podziwiam, zmagasz się z różnymi sytuacjami podobnie jak ja i inni ze swoimi perypetiami i marzeniami, a przede wszystkim jesteś sobą i kochasz wszelaką przyrodę Pozdrawiam cieplutko , zaglądnij czasem do mnie
Irenko, pozdrawiam i życzę miłego dnia