Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mirka 16:03, 20 sty 2014

Jeju jak by zimy nie było
zieleń taka soczysta pięknie,apropo auta to co przeskrobałaś ?
malgorzata_s... 16:04, 20 sty 2014

Irenko efekt cudny Teraz jeszcze bardziej chcę zmian Takie kwiatki satynowe kupisz w miejscach gdzie weselne rzeczy sprzedają, widziałam tam mnóstwo takich ślicznych różyczek bo przypina się je gościom. może ciut mniejsze są ale są. U nas w Ars Christianach też są i w pasmanteriach. Buziaki
Milka 16:04, 20 sty 2014

AgnieszkaBK napisał(a)
Mi też bardzo podobają się meble w takim stylu, najważniejsze że są niepowtarzalne i tworzą przytulne wnętrza. Też jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie Lampka urocza Pozdrawiam

Agnieszka, jak to zagra, to nie wiem, mus poczekac, jak w całości poustawiam razem z bibelotami
Gorzej z malowaniem drewna w domu, z koloru szwedzkiej czerwieni ku złamanej bieli, potem olejowanie i woskowanie, tak z 50 m kwadratowych, M. nie popuści, będę sama musiała to robić, jak sobie tak wymyśliłam
Milka 16:05, 20 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, jak dużo u Ciebie się dzieje: powojniki już są, mebelki się odnawiają, abażury się robią. Pokaż te mebelki, jak wyszły. Pozdrawiam cieplutko

Agnieszko, stale powtarzam, ze zima jest za długa, zawsze wtedy coś się wymyśla, ale u mnie to tez mus, biedny domek potrzebował odnowy
Cmokam
Milka 16:10, 20 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ale ładnie wyszły te koty i komoda. Idziesz Irenko w poszarzałą biel?

Tak Agnieszko
Kiedyś zaczęłam zmieniać salon, z dębu w biel, nie dokończyłam, potem kuchnię zmieniałam, nie dokończyłam, więc teraz już lecę całość, wymieniam sporo detali, ale też moim starym nadaję nowy wygląd, bo lubię je nie da się wszystkiego na nowo kupić, bo to masa kasy, więc mam trudne zadanie, zmienić stare i żeby zagrała całość; kolor przewodni wszędzie to ,,Muśnięcie wiatr", taki szary róż, bardzo spłowiały, a do tego biel , gdzie nie gdzie czysta, a w innych miejscach z nalotem szarości
Koty wybielałam pastą, a potem nakłądałam werniks biały, taki opalizująco-satynowy
Milka 16:13, 20 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Irenko jestem pełna podziwu no i jaki super efekt Brawo za odwage , fajnie Ci to wychodzi, lubie takie kolory. Tez musze sie zabrac za remonty w domu, zima to dobry czas bo potem praca w ogrodzie czeka. Komoda superowa Reszta pewnie też Ci fajnie wyjdzie. Pozdrawiam

Danusiu, no tak właśnie sobie pomyślałam, że to najlepszy czas, bo potem czeka nas robota z zewnątrz domu, domek letni, a ja juz marzę o ogrodzie mam ambitny plan na ten rok, ale jeśli część się uda, będę się cieszyć oby tylko mi kicz z tych zmian nie wyszedł, w założeniu ma być w stylu Glamur wszystko
Milka 16:16, 20 sty 2014

Mirka napisał(a)
Jeju jak by zimy nie było
zieleń taka soczysta pięknie,apropo auta to co przeskrobałaś ?

Zielono i wszystko rośnie, u mnie nawet trawy ruszyły!
Nic Mirka, zaparkowałam, ale stwierdzili, ze nie można, ale znaku zakazu nie ma, więc nie mieli podstaw, ale co z tego, jakby mi odholowali auto, to stres i kasa!
Milka 16:18, 20 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko efekt cudny Teraz jeszcze bardziej chcę zmian Takie kwiatki satynowe kupisz w miejscach gdzie weselne rzeczy sprzedają, widziałam tam mnóstwo takich ślicznych różyczek bo przypina się je gościom. może ciut mniejsze są ale są. U nas w Ars Christianach też są i w pasmanteriach. Buziaki

Gosiu, tak właśnie myślałam, że najlepiej w ślubnych szukać, ale mnie potrzebne takie 7-9 cm i do tego 100 sztuk
Nawet najładniejsze wnętrze sie opatrzy i coś chce się zmienić, u mnie już naprawdę malowanie sie prosiło
malgorzata_s... 16:23, 20 sty 2014

Dla starostów są większe Widziałam też w hurtowni kwiatowej i na giełdzie same główki róż, goździków i innych kwiatów sztuznych w paczkach.
Gardenarium 16:28, 20 sty 2014

Ohohoho, teraz widzę co porobione jest Waligóra spokojny?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies