Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Urszulla 18:02, 20 sty 2014

Rzeczywiście z meblami niesamowita odmiana
Teraz tyle różnych farb tyle efektów można uzyskać. Tajemnicza ta przemiana Twojej komody - ciekawa jestem więc efektów końcowych i zgrania całości. Szczerze znowu wszystko robisz sama, Ty jesteś niesamowita i bardzo odważna.Jak nawet kamień malujesz to rzeczywiście wywołałaś rewolucję w domu.
Pozdrawiam i kibicuję artyście-malarzowi

Kasiek 18:19, 20 sty 2014

irena_milek napisał(a)

Nie znalazłam ale za to już wiem, gdzie posadzę Rubensy, miejsce idealne i się zmieszczą i niech rosną, tak wielkie jak twoje, może się uda

Pokazuj to miejsce na watku o nim Niech rosna, tfu tfu
Madzenka 19:24, 20 sty 2014

Spektakularne efekty nowych farb!
Kasiek 19:26, 20 sty 2014

Ja tez podziwiam i tez tak se kombinuje.....mam 2 komody...i szukam pomysla i szukam ...jeszcze tylko lepetynka nie wie co naprawde kce
Bogdzia 19:29, 20 sty 2014

Strasznie dużo pracy sobie zaplanowałaś , podziwiam.Malowanie pewnie M ale meble to też ciężka praca, widac juz paluszek sprawny , to dobra wiadomośc.Pozdrawiam.
bociek 19:56, 20 sty 2014

U Ciebie kwitna prymule, u nas epoka lodowcowa, caly dzien marznacy deszcz. Wszystko w lodowym lukrze

Buziam Irenko.
Sebek 20:35, 20 sty 2014

Irenko cudnie Ci wychodzą te rzeczy - gratuluję nie tylko wykonania, ale i chęci Bo mi by się nie chciało A lampę z kryształkami, którą pokazałaś widziałem ostatnio - na żywo wygląda bosko!
ewa004 20:50, 20 sty 2014

Ale rewelacyjne zmiany u Ciebie ,fajnie, domek tez trzeba przygotować na przybycie wiosny
Kindzia 20:55, 20 sty 2014

Irenko pomacham tylko, przecież nie nadrobię

kaisog1 22:24, 20 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Gosia, ja już sama nie wiem w co!!! Oglądałam ciebie i inspiracje na FB, tez poczytałam o tych farbach pewnie wymieszam trochę z jednego, trochę z drugiego
Teraz jestem na etapie szukania wielkiego stylowego fotela, chcę je całe metaliczne w srebrze, a potem dac nową tapicerkę, szare i różowe róże, coś koło tego; fotel do sypialni, już znalazłam drania, ale wielki i ciężki i facet musi mi go przywieź

Irenko ja mam zamiar mój dom zmienić właśnie w takim stylu Szukam, oglądam Znalazłam wiele inspiracji i wiele rzeczy także zrobie sama To jest fajna zabawa ale u mnie kasy brak na razie mam nadzieje, że farby się sprawdziły
Koniecznie pokazuj wnętrza jakie zmieniasz, meble Jestem bardzooo ciekawa