Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

jotka 22:32, 20 sty 2014

Przyszłam zobaczyć czy wulkan dalej czynny
A tu lawa pomysłów, część już w realizacji, Wspaniale! Co tam drobna wymiana drzwi wewnętrznych w moim mieszkaniu ...
bleebla 22:46, 20 sty 2014

A clematisa florida nie kupiłaś w końcu? czy coś mi się pomyliło ?
paniprzyroda 13:13, 21 sty 2014

Poczytałam o malowaniu komody, lampach i wspieram myślami, to lubię
Milka 14:17, 21 sty 2014

Rench napisał(a)
Ale u Ciebie się dzieje.... Lampy,meble,zakupy....

Niesamowite foty

Reniu, no w końcu nie mogę brudem zarosnąć mus odświeżyć, trochę już mieszkam
nie wiem czy nadal gra w niebieskie, ale mam i taki niebieski, moja glicynia....od razu mi się przypomniało, że w lutym cięcie!

Zielona 15:10, 21 sty 2014

Po kilku dniach nieobecności - nadrabiam. Twój watek gna jak szalony ale dałam radę. Nowe clematisy aż proszą się o wiosnę... Ale zmiany w domu chętnie pewnie przyjmą zimowe dni, dzięki którym dokończysz to, co zaczęłaś. Odnawianie mebli nie jest mi obce, więc tym bardziej trzymam kciuki za efekty. Pozdrawiam.
Milka 16:22, 21 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Rzeczywiście z meblami niesamowita odmiana
Teraz tyle różnych farb tyle efektów można uzyskać. Tajemnicza ta przemiana Twojej komody - ciekawa jestem więc efektów końcowych i zgrania całości. Szczerze znowu wszystko robisz sama, Ty jesteś niesamowita i bardzo odważna.Jak nawet kamień malujesz to rzeczywiście wywołałaś rewolucję w domu.
Pozdrawiam i kibicuję artyście-malarzowi

W domu, to tylko te 2 komody zmieniam, ale jak dotrę do domku letniego, to już mnóstwo roboty mnie tam czeka, ale już ciut umiem, nie bojam się, jakoś polecę...a kiedyś nawet w konkursach malarskich startowałam, miałam talent, ale z wiekiem się zgubił efekt końcowy mam nadzieję, na żywo zobaczysz, bo o ile pamiętam wybieracie się do mnie z Gierczusią
i z niebieskości śliczna roślina NAWROT

Milka 16:27, 21 sty 2014

Kasiek napisał(a)

Pokazuj to miejsce na watku o nim Niech rosna, tfu tfu

Będę pokazywać, na razie czeka na sadzenie, deszcz ze śniegiem ciapie, więc artystycznie się wyżywam i ze szmatą na powierzchniach płaskich, co zachlapię...zmywam
AgnieszkaW 16:32, 21 sty 2014

Irenko, piękna ta glicynia, ale nawrot mnie urzekł. Dzisiaj podobno brąz na tapecie...W wolnej chwili zapraszam Cię do mojej lodowej krainy (u mnie dzisiaj kolor przezroczysty, lodowy)
Milka 16:37, 21 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Spektakularne efekty nowych farb!

Zasługa farb, ale mam jeszcze 3 świetne produkty i będę testować
I koniecznie muszę na giełdę, tak myślę kiedy, bo mi szable są potrzebne, mniejsze i większe, tylko nie pamiętam, w której części je kupowałyśmy?
i dla ciebie niebieskości, miniatura irys
Milka 16:46, 21 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Ja tez podziwiam i tez tak se kombinuje.....mam 2 komody...i szukam pomysla i szukam ...jeszcze tylko lepetynka nie wie co naprawde kce

Mnie miesiąc zeszło na myśleniu, a i tak nie do końca jeszcze ze wszystkim wiem, co chcę