Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:32, 28 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Ło matko jaki kawał się wrócić musiałam, żeby sobie ten odmalowany kamień zobaczyć...pięknie Ci wyszło Irenko!!! I te lampy...w nowoczesność idziesz z kolorami Ładnie!!!
Szkoda, że Twoja energia nie zaraźliwa na odległość, dzisiaj by mi się taki wirus przydał

Wcześniej miałam nasycone i intensywne kolory, taka moja natura, teraz z wiekiem stonuję
Dzięki za pochwałyjak brak ci Kasiula energii, to puszczam energetycznego wirusa, koniecznie odbierz go
Milka 11:35, 28 sty 2014

wiunia napisał(a)
Irenko podczytuję na okrągło i szczęka mi opada z wrażenia ! Zdolna bestyjka jesteś i jaka konsekwentna ! Piękne i gustowne te zmiany! Pozdrawiam serdecznie!

Wiunia, tym razem zaparłam się, bo zdarzało mi się ruszyć z kopyta, a potem nagle traciłam chęć i tak zostawało niedokończone, tym razem ma być inaczej cieszę się, że się podoba, może ten finał nie będzie taki zły
Pozdrawiam, u nas dość ciepło
Milka 11:38, 28 sty 2014

mira napisał(a)
Zatkało mnie i słów brak - nie ma co marudzić tylko działać - z jednej strony u Ciebie dostaję kopa do roboty a z drugiej doła, że tak mało robię tak wogóle -za to też mam plan na miesiące rozpisany

bardzo podoba mi się, że stare rzeczy nie wywalasz tylko dajesz im inny wygląd - szacun !

pozdrawiam

Mira, u ciebie pewnie czyściutko, u nas niestety już brudno było, dopiero jak się wszystko pościągało, to zobaczyłam stan faktyczny; a tak będę miała krótką zimę, dom odmalowany i do ogrodu siup, jak tylko ciepło się zrobi
Jak masz plan, to super, codziennie jakiś mały wycinek i za miesiąc jesteś nieźle do przodu, a doła proszę nie łapać, szkoda na to życia cmokam i działąj i dzięki
boguslawa_ma... 11:41, 28 sty 2014

Prace twórczą obejrzałam-piękniePozdrawiam
Milka 11:42, 28 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
A mi nic sie nie chce... chyba przez ten rozwalony remont...co stoi w miejscu... sama nie popchnę do przodu bo nie znam sie na instalacjach.... a moje chłopaki strajkują... szlag mnie chyba trafi.

Aniu, Ty przede wszystkim jesteś chora, a jak nie ma zdrowia, to wszystko wygląda czarno, nic się nie chce i brak sił, ja to znam, więc odpuść, nie frustruj się, nic na siłę, wrócisz do kondycji, to w tydzień migiem ogarniesz
Chłopaki może też potrzebują oddechu, daj im chwilę, zaraz luty i dzień dłuższy i słońce wyżej i wiosnę poczujesz i wyzdrowiejesz i będziesz podziwiać swojego wnusia i od razu wszystko ci się zechce
Milka 11:43, 28 sty 2014

barbara_krajewska napisał(a)
O, matko ile czytania! Ale mur i lampy bardzo mi się podobają. Podziwiam zasób energii, jaki posiadasz.
Pozdrawiam i powodzenia w dalszych poczynaniach

Basiu, dziękuję palec już mi nie dokucza, a zeszło z nim kilka miesięcy, byłam uziemiona, to teraz nadrabiam
Milka 11:44, 28 sty 2014

Krys napisał(a)

Irenko dzieki za informację,lampy wyszły cudne i komody też cudne musze przyjechać po naukę do Ciebie

Krysiu zapraszam
Ty masz świeżutki i nowy domek, ciesz się, na razie masz z głowy renowacje i możesz wyżywać się w ogrodzie
Milka 11:45, 28 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)
Metamorfoza lamp idealna

Mariola bardzo dziękuję
Milka 11:47, 28 sty 2014

Pola napisał(a)
Irenko ty to masz zdolne łapki, lampy piękne, roboty huk ale jak cudnie będzie w domku... Buziam mocno

Pola, uświadomiłam sobie, że ja lubię malowanie, tapicerowanie itd, czyli właściwie takie nietypowo kobiece zajęcia to też dobrze wpływa na sylwetkę, bez wyrzutów sumienia z powodu pochłoniętej chałwy, jestem od niej uzależniona
dziękuję i pozdrawiam
Milka 11:50, 28 sty 2014

AgnieszkaBK napisał(a)
Pięknie zmienia się Twój domek. Wszystko zrobiłaś super. Kamień malowałaś pędzlem nie pistoletem, to się musiałaś namachać Pozdrawiam i kibicuję dalszym modernizacjom

Tak sobie właśnie liczyłam, że od 2000 r. tylko drobne zmiany były robione, czyli najwyższa pora na odświeżenie już była
Pistoletem będziemy malować kamień na zewnątrz domu, w środku on jednak ciapie i mam więcej sprzątania, a tak na bieżąco, co kapnie ścieram
Z tym kamieniem z 3 dni zejdzie, ale co tam
Pozdrawiam Agnieszko