Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Krys 21:48, 27 sty 2014

irena_milek napisał(a)

Te fioletowe to Catawbiense, a jasny z plamkami, to Lugano i z fioletowych mam jeszcze Alfred

Krysia, pokazuję abażury...z różyczek zrezygnowałam, chyba nie na moją cierpliwość
wyszło tak
przed i po

Irenko dzieki za informację,lampy wyszły cudne i komody też cudne musze przyjechać po naukę do Ciebie
paniprzyroda 21:53, 27 sty 2014

Metamorfoza lamp idealna
Pola 22:19, 27 sty 2014

Irenko ty to masz zdolne łapki, lampy piękne, roboty huk ale jak cudnie będzie w domku... Buziam mocno
AgnieszkaBK 10:24, 28 sty 2014

Pięknie zmienia się Twój domek. Wszystko zrobiłaś super. Kamień malowałaś pędzlem nie pistoletem, to się musiałaś namachać Pozdrawiam i kibicuję dalszym modernizacjom
Milka 11:07, 28 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Odważna jesteś ja bym musiała na zywo zobaczyc co i jak. Starej daty jestem i nie we wszystko wierze co w necie piszą.

Sama sobie się dziwię, ale chyba lubię ryzyko, zawsze w końcu znowu można przemalować
Najbardziej szokująca zmiana, to zmiana koloru drewna, zastosuję 2 techniki i ufam, że nie schrzanię tego, bo na bank wylecę z domu
Milka 11:09, 28 sty 2014

bleebla napisał(a)

Właśnie takiego koloru żurawek szukam. Pamietasz może jaka to odmiana?

PS o zdjęciach laurowiśni pamiętam, niedługo będą

Na laurowiśnię czekam, a to Creme Brulee Bardzo ładna i w ciekawy sposób się wybarwia, ponadto u mnie rośnie w słońcu, ma dość sucho, zatem można stwierdzić, że jest wytrzymała, skoro żyje
Milka 11:11, 28 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Idzie luty pastuj niskie buty Nowa wersja dla ciebie Jak ja kocham takie rewolucje, ale najbardziej jak już ustawiam

Ta wersja lutego fajna
Ja co chwilę przestawiam, aż mi podpasuje właśnie wymyśliłam zamiany kinkietów z klatki schodowej do salonu i na odwrót, ale wcześniej inaczej je wybarwię
ze zmianą dodatków wstrzymuję się, jak już wszystko dostanie właściwy kolor, będę dobierać
AgnieszkaW 11:20, 28 sty 2014

Irenko, idziesz z tym wystrojem wnetrza jak burza Pozdrawiam cieplutko
Milka 11:27, 28 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Super efekty Irenko, cały dom się pięknie rozjaśni Czekam na dalsze foty wnętrz i ogrodu.

Właśnie o rozjaśnienie mi chodzi
No i dumam, jakie są możliwości zmiany koloru kafli, aby pominąć położenie nowych
szkolę się i szukam, coś wymyślę
Milka 11:31, 28 sty 2014

Modraszek napisał(a)
Witam! Ja z Kotliny Kłodzkiej jestem. Mam pytanie gdzie jest dobra szkółka z roślinami koło nas? Czy tylko z netu ściągasz rośliny? Pozdrawiam i idę obejrzeć Twoją wizytówkę.

Modraszku witaj
Masz w Strąkowej koło Ziębic Zielony Punkt Centrum Ogrodnicze osobiście dużo zakupów tam u naszej koleżanki zrobiłam i ze wszystkiego jestem zadowolona
Część roślin kupuję w necie, zwłaszcza te rzadkie lub unikaty, pozostałe, gdzie się uda
Pozdrawiam, a wizytówka do zmiany, bo prawie nieaktualna