Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:19, 21 mar 2014

ana_art napisał(a)
podziwiam Cię za te plany i działania

Aniu, my ogrodnicy tak mamy, że co sezon coś wymyślamy
Milka 11:21, 21 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Boże do psów strzelał bandzior !!! Matko co za człowiek. Mam nadzieję że wyrok dostanie a nie tylko mandat albo grzywnę. Współczuję, mam nadzieję że z pieskami ok.

Na pewno płazem mu to nie ujdzie, ale zawsze jest obawa o tę cienką granicę, co może dalej wymyślić, a najlepszy numer, ze to mąż dyrektorki naszej podstawówki, raczej człowiek czego innego by się spodziewał po takim człowieku..
Milka 11:22, 21 mar 2014

ana_art napisał(a)
czyli to sąsiad?????

niestety, do tego podglądacz lornetkowy
Tusiala 11:24, 21 mar 2014

Podglądacz? A to świntuch jeden

Milka 11:24, 21 mar 2014

Kasik napisał(a)

Irenko kupiłam też powojniki i wśród nich znalazł się również taki sam jak Twój.
Wszystkie ladnie puściły listki a właśnie ten jeszcze nie kiełkuje. Czy Twój ma jakieś oznaki życia?

Kasiu, ma jeden badylek oznak życia...jutro posadzę, dam nawozu na start i ruszy u ciebie też
Faktycznie Rubensy szybko ruszyły
Milka 11:26, 21 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, poczytałam o złym człowieku, dobrze, że go przyłapaliście na czas, że nie zdążył krzywdy psiakom zrobić...

Tak, to był fart, szkoda mi jego żony, bo jako dyrektorce szkoły, też to psuje opinię;
Milka 11:28, 21 mar 2014

Mirka napisał(a)
No to ładnie ,taki sąsiad to strach dobrze że twój M był w domu .Trzymaj się i pisz co dalej.Pozdrawiam

Wszystko, co trzeba było zrobić, zrobione; psiaki już ok, ale takie przestraszone, nie miały jak się bronić, bo tak on miałby kiepsko, choć moje psy są grzeczne, dobrze ułożone, Konstancja i Danusia mogą to potwierdzić
Milka 11:29, 21 mar 2014

Sebek napisał(a)
Plany widzę masz niesamowite - będę kibicować A pieskom i Wam współczuję - czasem nie mogę pojąć tej ludzkiej znieczulicy....

Ja też nie mogę się doczekać, jak to będzie wyglądac, dobrze że z początkiem sezonu to robimy, jak jeszcze rośliny na starcie
coś nam się ludziska popsuli
Milka 11:31, 21 mar 2014

Pola napisał(a)

O rany, co za szaleniec mieszka koło Ciebie.... Kurcze co się z tymi ludźmi dzieje....tyle agresji....to chyba kiedyś nie było....zakupki piękne...ale Ty zawsze masz fajne pomusły....buziaczki zostawiam wieczorową porą...

On dość często dziwne rzeczy robił, ale żeby aż tak?
Dzięki za pochwały, domek teraz tak fajnie wygląda, jasno i przytulnie
A jutro sadzimy cisy, ale się nakopiemy pan poradził sadzenie i dopiero za rok, jak się dobrze przyjmą i ukorzenią, strzyżenie.
Milka 11:33, 21 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Poczytałam o sąsiedzie wariacie.... Naprawdę współczuję ... .... Nie potrafię sobie takiego czegoś wyobrazić ,po prostu nie potrafię

Buziaki

W sumie najważniejsze ,że złapany

Tak, to najważniejsze, ale jak obserwuję ludzi, coraz więcej jest osób niezrównoważonych, a to świadczy o słabej kondycji psychicznej naszego społeczeństwa, choć najwięcej samobójstw jest o dziwo! w Szwajcarii, byłam zaskoczona.