Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

AgnieszkaW 20:03, 20 mar 2014

Irenko, poczytałam o złym człowieku, dobrze, że go przyłapaliście na czas, że nie zdążył krzywdy psiakom zrobić...
Mirka 20:34, 20 mar 2014

No to ładnie ,taki sąsiad to strach dobrze że twój M był w domu .Trzymaj się i pisz co dalej.Pozdrawiam
Milka 20:43, 20 mar 2014

Chwilę nie będe, bo ja dbam o moje psy
Sebek 20:48, 20 mar 2014

Plany widzę masz niesamowite - będę kibicować A pieskom i Wam współczuję - czasem nie mogę pojąć tej ludzkiej znieczulicy....
Pola 20:49, 20 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Damy, a najważniejsze, ze mamy truciciela naszych psów, dziś sobie strzelał do naszych psów, biedne psy, nie wiedział, że M. w domu i złapany na gorącym uczynku, dalsze kroki policja
...strzelał, bo psy szczekają...
to jak wnuki będą płakać, też będzie strzelał?
boże, gdzie człowiek żyje, co się stało z ludźmi!!!

O rany, co za szaleniec mieszka koło Ciebie.... Kurcze co się z tymi ludźmi dzieje....tyle agresji....to chyba kiedyś nie było....zakupki piękne...ale Ty zawsze masz fajne pomusły....buziaczki zostawiam wieczorową porą...
gierczusia 20:56, 20 mar 2014

Pola napisał(a)

O rany, co za szaleniec mieszka koło Ciebie.... Kurcze co się z tymi ludźmi dzieje....tyle agresji....to chyba kiedyś nie było....zakupki piękne...ale Ty zawsze masz fajne pomusły....buziaczki zostawiam wieczorową porą...

Poczytałam o sąsiedzie wariacie.... Naprawdę współczuję ... .... Nie potrafię sobie takiego czegoś wyobrazić ,po prostu nie potrafię

Buziaki

W sumie najważniejsze ,że złapany
Bea 20:59, 20 mar 2014

Niestety takie przypadki się zdarzają i to coraz częściej.

Mam nadzieję, że psiaki mają się bardzo dobrze mimo tego co się stało.

Pozdrawiam
zbigniew_gazda 21:33, 20 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Z forsycją robię tak; zaraz po kwitnieniu nie ścinam, niech urośnie, dopiero w kwietniu robię 1 cięcie, znowu bujnie, więc jesienią jeszcze jedno, w ten sposób wyprowadziłam kulę, a podglądałam służby wrocławskie d/s zieleni, bo zawsze są idealne forsycje i takie gęste, jak oni tną, ja też i to się sprawdza
i za rok zakwitną

Irenko jesteś wielka! Dziękuję i tak zrobię. Rozumiem że "za rok zakwitną" tzn. jak przytnę w kwietniu i w jesieni drugi raz (aby uzyskać lepsze zagęszczenie) to zakwitną zaraz na następną wiosnę. Dobrze kumam? Przepraszam że Cię tak męczę ale kto pyta nie błądzi.
agata19762 21:50, 20 mar 2014

Irenko marzą mi się już drugi rok białe szafirki....
na razie nie spotkałam nigdzie, nadal szukam

drobiazgi do domku śliczne kupiłaś
Mala_Mi 21:51, 20 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Nie leży mi ta rabata po lewej... te wcięcia na 3 półkola.. nie wiem dlaczego, ale mi nie pasi..

Do sąsiada też nic, tylko strzelać..

We Wrocławiu drzewa kwitną.. szok..