Cudownie i ilośc pracy podziwiam Rozbroił mnie orlik, u mnie ledwo co liście pokazał, a u Ciebie już zaczyna kwitnienie, chyba jestem już miesiąc w plecy
Porównanie do mrówecKi trafione w dychę! Tylko ty jakby ładniejsza
Nie nadrobie wszystkich stron , nie ma szans, piszesz jak szalona.....ale mrowkę zaliczylam
Irenko jeszcze z daliami się nie odważyłam...ale ochota była Nawet Ani Monte pytałam czy mogę Po świętach posadzę. Boję się, że przymrozki je załatwią, przecież nie pojadę przykryć...
To czekam na zdjęcie Dzięki Irciu
Irenko, mój pieris ma ponad 10 lat, trudno mi dokładnie sobie przypomnieć kiedy go wsadziłam. Teraz ma ok. 2 m wysokości i szczerze mówiąc nie traktowałam go jakoś specjalnie. Nigdy nie był okrywany, a nawóz dostawał jak zasilałam iglaki które rosną obok. Może miejsce mu pasuje że tak wyrósł? Rośnie od strony zachodniej - do 13.00 cień, później słońce. Pozdrawiam
Irenko firletkę wywal, będę u babci to wykopię całą nie zeżartą ... pozdrawiam bo dzisiaj walkę prowadziłam z jajkami opuchlaków .... że też mojego doniczkowa nie zostawiłam u babci tam takiego robactwa nie ma ....