Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:53, 07 kwi 2014

Zakupy humor poprawiają, ale ja poważnie, przyjedziesz, nabierzesz, że hej
zbigniew_gazda 16:01, 07 kwi 2014

Hosty i paprocie mnie zadziwiają. 7 kwietnia dzisiaj a u Ciebie taaaka wiosna.
Konstancja30 16:17, 07 kwi 2014

jedyna hosta, która całymi trzema listkami wita u mnie wiosnę to ta z Miłkowa ... Zbysiu coś w tym jest ...

Irenko jak patrzę na te zdjęcia to się zastanawiam ... dlaczego u mnie jeszcze cisza ... tak niemrawo conieco sobie bryka spod ziemi ... za to u Ciebie pełen festiwal ... zdjęć nie żałuj ... te słodziaki zielone można oglądać i oglądać ... nigdy za wiele ...

buziak na cieplutki (mam nadzieję ) tydzień
Milka 16:19, 07 kwi 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Hosty i paprocie mnie zadziwiają. 7 kwietnia dzisiaj a u Ciebie taaaka wiosna.

Aż sprawdzę w kompie, kiedy to było w ubiegłym roku, bo że jest szybka ta wiosna, nie ulega wątpliwości..
sporo paproci wywaliłam do lasku, za bardzo sobie pozwalają robótkę zrobił Waligóra
AgnieszkaW 16:21, 07 kwi 2014

Irenko, ta Twoja rewolucja jakaś zaraźliwa jest, czy co...bo myślę nad moją rabatą, ale nie wiem, czy teraz ruszać, bo już wszystko rośnie, poza tym zaraz Święta (chcialam jakoś uporządkować rabatę bylinową). U Ciebie pięknie, wiosna szaleje
Milka 16:21, 07 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)
jedyna hosta, która całymi trzema listkami wita u mnie wiosnę to ta z Miłkowa ... Zbysiu coś w tym jest ...

Irenko jak patrzę na te zdjęcia to się zastanawiam ... dlaczego u mnie jeszcze cisza ... tak niemrawo conieco sobie bryka spod ziemi ... za to u Ciebie pełen festiwal ... zdjęć nie żałuj ... te słodziaki zielone można oglądać i oglądać ... nigdy za wiele ...

buziak na cieplutki (mam nadzieję ) tydzień

Uff, jak to dobrze, że nie nawaliła!!! i przygnała cię w moje strony
A jak u ciebie operuje słońce? więcej cienia, przeciągi, może ciut później wybuchnie paleta barw, bo nasadziłąs, że hej
Milka 16:23, 07 kwi 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, ta Twoja rewolucja jakaś zaraźliwa jest, czy co...bo myślę nad moją rabatą, ale nie wiem, czy teraz ruszać, bo już wszystko rośnie, poza tym zaraz Święta (chcialam jakoś uporządkować rabatę bylinową). U Ciebie pięknie, wiosna szaleje

Ha, ha....wirus się rozsiał
Jedną zmianę zrobiłaś, w planie kolejna, może lepiej po świętach?
ja właśnie głównie bylinówki porządkuję, bo bałagan, a teraz powiem ci, że powoli jest jak trzeba, wczoraj bardzo nam się ogród podobał
AgnieszkaW 16:27, 07 kwi 2014

No właśnie ta bylinówka, ale u mnie to ciężka robota, bo trzeba wszystko wykopać, zadołować, część przesadzić, przekopać, dodać z 5 taczek piasku, jeszcze raz przekopać, a potem sadzić od nowa - to co najmniej 2-3 tygodnie pracy chyba...U Ciebie już wszystko takie uporządkowane się robi
Kindzia 16:31, 07 kwi 2014

I to jest najważniejsze po takiej robocie, że się Wam podoba. Wtedy satysfakcja jest Jesteś Mróweczka, eMuś Ci wtóruje, dlatego takie efekty piękne
Masz gdzieś Irenko zdjęcie tego Twojego rozchodnika z kolorowymi listkami, co u mnie już jest, a od Ciebie przyleciał? Chętnie bym sobie zobaczyła jaka przyjemność mnie czeka
Milka 16:33, 07 kwi 2014

Rzeczywiście z opisu, to tytaniczna praca, ale jeśli bardzo chcesz, dasz radę; u mnie powoli znika chaos, na pewno jeszcze będą zmiany, w środku tych cisowych rabat, bo tez przesadzałam w tempie, nie zastanawiając się, co z czym lepiej pasuje,, ale chyba na jesień lepiej będzie to widać i może zmienię, a jeśli mi się spodoba, nic nie zmieniam
mamy teraz mnóstwo pracy przy odnawianiu domu na zewnątrz, ach, czego my nie mamy do roboty
dla przypomnienia, ja jestem, jak ta.....tylko ona pomocnic, że hej