Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Urszulla 21:04, 25 maj 2014

To czarne bordo mnie zauroczyło
a z tyłu chyba magnolia parasolowata?
Zeta 21:31, 25 maj 2014

No właśnie ja tez na czarne orliki zachorowałam ...kupiłam w tym roku przez internet...ale kiedy one zakwitną???
Rench 21:39, 25 maj 2014

O matko u ciebie już tyle róż kwitnie, sliczne sa
Rh też piękne masz,jeszcze chwila i będziemy jeździć do ciebie na zlot rododendronowy
Sebek 15:29, 26 maj 2014

Różaneczniki zachwycają - chyba jesteś druga po Bogdzi, która ma ich najwięcej A mieszanka łubinów wygląda po prostu bajkowo - do dziś nie mogę sobie wybaczyć, że swoje wyciepałem...
malgorzata_s... 15:43, 26 maj 2014

Ale szaleństwo kolorów To co ja kocham najbardziej Cudownie Buziaczki kochana i niech ci się wszystko poukłada
Milka 15:47, 26 maj 2014

Sebuś...jak po raz pierwszy zobaczyłam Bogdzi ogród i te różaneczniki, przepadłam...stale dosadzam, powoli juz do setki się zbliżam...znalazłam miejsce na kolejne
a łubiny, cóż uważam, ze są boskie, dawno temu, jak nie miałam ogrodu, podziwiałam je bardzo, w Anglii tez obecnie są na topie, posiej i za rok będziesz miał w nadmiarze
a tu Helsinki, jakie one trójwymiarowe, w cudzysłowie

Franceska, która na 100% nią nie jest, taki ciemny fiolet, Bogdzia pewnie rozszyfruje

i łubiny, one pasują do wszystkiego i jak się cieszę, nie ma żadnego żółtego!

O matko u ciebie już tyle róż kwitnie, sliczne sa
Rh też piękne masz,jeszcze chwila i będziemy jeździć do ciebie na zlot rododendronowy

Reniu, jak fajnie było Cię widzieć u Bożenki ale miałyście frajdę
róże szaleją, a pachną, że...och, trudno okreslić, co się czuje
powiem, że i ja planuję zlot, ale nie w tym roku może będą chętni, aby na żywo nasz ogród obejrzeć
łobuzicę Dżagę zamkniemy, jakby co

Milka 15:55, 26 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale szaleństwo kolorów To co ja kocham najbardziej Cudownie Buziaczki kochana i niech ci się wszystko poukłada

Gosiaczku, jeszcze nie dotarłam do ciebie, ale obejrzałam was u Bogdzi, dałaś super fotki i jakie komentarze, cała ty, cudowna i pełna humoru ale mieliście odlot rododendronowo- ogrodowiskowy
Myślę, że za rok u mnie już można spotkanie robić
lecę z różami, w tym roku sa wyjątkowe, bo powiem, pachną, jak nigdy...

Luki 15:56, 26 maj 2014

Irenko cudny różaneczniki jednak twój kolejny różanecznik to nie helsinki tylko hachmann's charmant.
Mogę się powymądrzać bo u Bogdzi się nim zachwycałem i też takiego sobie kupiłem
Mirka 16:00, 26 maj 2014

Irenko i mnie się podobają łubiny wlaśnie myślałam żeby nasiona kupić.Dzięki za pokazanie ich urody. Czy one się same też wysiewają? Pozdrawiam u mnie właśnie oberwanie chmury deszcz i ogromny wiatr o piorunach nie wspomnę bo się ogromnie bojam
Milka 16:06, 26 maj 2014

Zeta napisał(a)
No właśnie ja tez na czarne orliki zachorowałam ...kupiłam w tym roku przez internet...ale kiedy one zakwitną???

Zetko, kwitną od razu, tak myślę ale ja nie wiem, skąd u mnie te czarne, będą się siać, już mnóstwo siewek, ale których?!
a ja nie wiem, co podziwiać, róże, łubiny, czy...

nowa róża CARDINAL...pachnie!

kosmos, mięta ananasowa i kocimiętki z mini hostami...i Eskimo