Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

zbigniew_gazda 08:18, 04 wrz 2014

Ale najbardziej to wnusia podobna do swojej prababci.
Milka 12:21, 04 wrz 2014

I mnie się wydaje, że masz rację Zbyszku nosek tylko do babci Basi ma podobny, czyli ojca rodziny, mix genów, najważniejsze, że mądre i zdrowe dziecko, zaraz w listopadzie skończy 5 lata dopiero niedawno huśtałam po nocach, bo dawała popalić, jak mamusia
Milka 12:37, 04 wrz 2014

Danusiu.......faktycznie bardziej do naszej rodziny podobna, a wnusio do drugiej,sprawiedliwie
szkoda, że nie będziesz, ale skoro ślub, to nie ma co żałować, zresztą pełno roślin u ciebie jest, bardziej o to spotkanie chodzi znowu nacieszysz się wnusią czy 2 będzie u ciebie?

Martek.....akurat fajna u nas rodzinka, ale to nie znaczy, że zawsze sielsko, u nas wszyscy mają mocne osobowości, więc czasami, jak w tyglu jest takie powiedzenie, że z rodziną najlepiej na obrazku, całe szczęście nie u mnie

Agnieszko...tak, uśmiech po mnieno coś w końcu też musi mieć po babci
zrobię, jak mi radzisz, bo naprawdę mizeroty, nawet napisałam do nich na ten temat; zastanawiałam się jeszcze, czy jak odstające z głównej gałązki boczne, nie docisnąć do ziemi i niech się ukorzenia, jak z hortkami?

Marzenko....już podałam u ciebie, a Anglia tu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/741-coton-manor-garden-anglia?page=8#post_1

Gosiu....dzięki no kupiłam, ale nie mam pomysłu gdzie, nie wiem, pewnie w weekend będę latać i na czuja miejsce wybierać zakupiłam wczoraj mimochodem mocno fuksjowe tulipany i pomarańczowo-żółte, ciemne i blade żonkile, mam pomysły, ale też niedoprecyzowane, wiem jedno, idę w bardziej ogniste kolory; najpierw ogień, potem stonowane i latem znowu ogień

Bogdzia...fajnie widzieć we wnukach coś z siebie oczywiście szelma wzięła z torebki mamy szminkę i pomalowała sobie usta, bo wszystkie panie miały pomalowane paznokcie też, koniecznie czerwone, bo lubi intensywne koloryale to dziwne jest, córa raczej nie maluje się, paznokcie rzadko, od święta, a ta cały czas pacykowanie, to chyba niestety po mnie
ale bardzo mądra i zdolna dziewczynka, jednak od urodzenia ma własne zdanie
Milka 12:44, 04 wrz 2014

to coś ogrodowo
z końca sierpnia
chyba nie dawałam..

lubię ten złocien, ale po deszczu leży ciut się podniosło, ale chyba znowu coś zmienię, choć nie bardzo znowu mi się chce to przesadzać, tyle tego!
dorkow0 13:54, 04 wrz 2014

Witaj Irenko, cudne Trawy, co to jest...? Pewnie nie zimuje w naszym klimacie...? Tak, czy siak, jest piękna...
Rozchodniki piękne, mam kilka odmian i czekam aż porosną w kępy, ale kwitną wszystkie...
Serdeczności zostawiam...
Milka 14:16, 04 wrz 2014

Dorotko,to jest rozplenica Vertigo, inaczej trawa słoniowata, nie zimuje, choć będę z nią drugi raz eksperymentować, może się uda
...nastawiłam się na rozmnażanie ciemnych rozchodników, ale one jakieś wolniejsze są, bo mi potrzebne do zmian na srebrzystej rabacie
i dobra nowina, moja sunia biegiem do budy, a potem wyłazi i pod nos podtyka kreta, złapała!
Agania 19:49, 04 wrz 2014

Sunia bohaterka ,a le masz łownego psa....kochana sunia. lepsza od moich kotów
danuta_szwajcer 20:02, 04 wrz 2014

Fajny masz ten złocien bo rozowy u mnie niebieskich i białych duzo. Jak bedziesz miala w nadmiarze to chetnie sadzonki wezme. Taki bordowy rozchodnik zakupilam w tym roku i bardzo mi sie pdoba bo i liscie ma bordowe. Dobra sunia oj dobra Moja poki co kopie niezle Pozdrawiam
jagoda99 20:10, 04 wrz 2014

Irenko milosci i zrozumienia dla mlodych
Tobie duzo zdrowia i pieknego usmiechu zeby nigdy nie znikal z Twojej twarzy tego Ci zycze na urodzinki troszke poznoale rownie serdecznie
No a Wnusia to najpekniejszy kwiat w Twoim pieknym ogrodzie
pozdrawiam
JulkAd 20:12, 04 wrz 2014

Jesiennie się robi, a u Ciebie nadal takie cudne letnie kolorki w ogrodzie...Kwiatuszek( ten uśmiechnięty) najpiękniejszy