Ja tak mogę od wyspy do wyspy u Ciebie Irenko. Dla tulipanowca i Ambrowca też bym chciala znaleźć miejsce u siebie ...ale muszę chyba zmienić optykę
Spóźnione najlepsze życzenia dla córci
ściskam
Mira dziękuję bardzo staramy się, a wręcz powiem szczerze, my to wariaci na punkcie ogrodu, nigdy nam się nie znudzi
część już dojrzała 17 letnia, część ma 3, 2 i 1 rok i tak naprawdę całą koncepcję będzie widać za co najmniej 3 lata, niestety...a już po drodze nowy pomysł się urodził
pozdrawki
tu mam miejsce, gdzie jasnota, na kilka rh i azalii
cholewka, mus w końcu pranie ściągnąć, stale w kadr włazi
drzewa porosły, bo kiedyś było na początku tak
ii wydawało mi się ładnie, ale numer...
a kiedyś tak było na wyspach, malutkie wszystko i oczywiście przed psami też było zabezpieczane, bo okropnie niszczyły, też rottweilerydo środka poszedł cały gruz i syf popowodziowy
lasek tu już jest, ale do dzisiejszego, malutki
Marzenko, mam za mało czasu na ogród, na dokarmianie nie starcza czasu, więc rosną sobie same tylko ewentualnie podlewanie, jak susza..
w końcu mam w ogrodzie piękne jesienne widoki, tak w poprzednich latach marudziłam, że brzydko
pochwalę się Tobie, mnie też zakwitły, znaczy zaczynają, miskanty ML, ale się ucieszyłam
Ha, ha
Mamy je 3 lata, po raz pierwszy się wybarwiły
a siane przeze mnie lobelie, kwitną sobie w najlepszesą 3 kolory, tu niewidoczny jasno niebieski
za rok powtórka
tak wybarwiły mi się azalie japońskie, tegoroczne nabytki i azalie wielkokwiatowe, też fajny kolor liści
a dalej tak, tu jakoś limki bardziej różowe
i tu też ich do rh i limek nasadziłam
obym znowu potem nie przesadzała, że za gęsto
Bardzo mi miło Edytko
no to ja na tapecie i okolice domku i kiedyś tam było pierwsze ognisko, dziś już ma 3 miejsce i nadal niezrobione
widać jakie maciupkie sosny czarne, z 30 cm
Vanilki kupiłam ostatnio w Wojsławicach, prawie białe, ciut różu, chyba się już nie przebarwią czy jak?
zmieniłam nasadzenia, tawuły do ziemi, a tu dałam trawy
tego na pierwszym zdjęciu w ogóle nie widać
Cieszę się z nasionek
tak, róża bez wątpienia jest wyjątkowa i na dodatek pachnie na wiosnę raczej mocno swoje skrócę, bo mi zarasta trawy, no i będzie lepiej kwitła, dopóki nie było tam traw, pozwalałam jej rosnąć wysoko
ciekawa jest też ta trawa pampasowa Ravena, zimująca u nas; mam ją 3 sezony, jeszcze nie kwitła, ale bardzo pięknie się wybarwia na fioletyjest bardzo dużą trawą, trzeba jej dużo miejsca
Ewa pozdrawiam
ale Rubrum i Hameln też zachwycają, ta druga dopiero teraz mi sie podoba, bo kłosy są czarne
Miałaś pustawo, a teraz busz! Ale pięknie! Podziwiam!