Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Sebek 20:43, 19 lut 2015

Ciekawe ile takie cymbidium postoi?
Pozdrawiam - u Was wiosna, a u mnie w ogrodzie ponoć wszystko skute lodem... Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie
Jak będę miał kiedyś wybór gdzie będę mógł zamieszkać to na pewno wybiorę Wrocław
Milka 20:45, 19 lut 2015

Kasiek napisał(a)
Gdzie te obiecane Luki?

Str. 2321 mysle o tym pełzaczu po sniegu, musze chyba i ja sprawdzic, cos rh podjada, przestalo laurowisnie, a do nich polazło
Kasiek 20:52, 19 lut 2015

Zobaczylam Fajne miejsce, masz duze pole do popisu
Milka 20:53, 19 lut 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, ale masz fajnie z tą prawie wiosenna aurą U mnie jeszcze śnieg, topi się bardzo wolno Buziaki posyłam

Byłam i widzialam, nie jest tak źle Agnieszko, ale u mnie rzeczywiscie blyskawicznie idzie i rosliny nie wygladaja, jak po zimie...ale, chwasty tez ruszyly
Pozdrawiam
alinak 20:56, 19 lut 2015

Z rozpędu chciałam na post Sebka kliknąć LUBIĘ TO . ja chyba też się tam przeprowadze bo jak doczytałam że ty róże tniesz to aż mi szczęka opadła . u mnie pół metra lodowatego śniegu w ogrodzie ..już grabiami dzisiaj rozbijałam ,żeby szybciej topniał ,ale u nas zaledwie dzisiaj było +4 ..z czym do ludzi ..jakie cięcie róż ....jak żyć . dopiero hibiskusy opitwałam ,klony i prześwietliłam aronię i porzeczki.
a ten pełzacz to nie czasem turkuć ?
Milka 21:01, 19 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie zlodowacenie nadal. Śnieg, lód i mróz Szukam domu pod Wrocławiem albo Zieloną Górą

Gosia, chcesz..masz, przylegajaca do mnie posesja jest do kupienia
Koniec lutego, ponoc u wszystkich upaly, nawet 15 stopni, buziak
Milka 21:06, 19 lut 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Irenko, specyficzny mikroklimat u Ciebie. Murowi wczesną wiosnę zawdzięczać trzeba.
A że hortensja pąki liście zaczyna wypuszczać, to szok!
Pozdrawiam.

Chyba tak Basiu, wiec bardzo z murem sie polubilismy hortensje ida w oczach, ja musze juz wszystkie ciac, bo bukietowe w pakach, chcialam sfocic, ale baterie padly, jak zwykle
I ja pozdrawiam wiosennie
Madzenka 21:10, 19 lut 2015

Melduję że u mnie rano było -3 i piękny szron...ale jak zwykle w pośpiechu wyleciałam rano do cy i fotek niet
Kasiek 21:13, 19 lut 2015

Milka napisał(a)

Chyba tak Basiu, wiec bardzo z murem sie polubilismy hortensje ida w oczach, ja musze juz wszystkie ciac, bo bukietowe w pakach, chcialam sfocic, ale baterie padly, jak zwykle
I ja pozdrawiam wiosennie

Irenko i ja lubie ogrody z murkami. Stwarzaja taki fajny klimat, ocieplaja ogrod, daja wiecej mozliwosci do ozdobienia ogrodu.I chronia prywatnosc, intymnosc wlascicieli zielonego zakatka
Milka 21:15, 19 lut 2015

Sebek napisał(a)
Ciekawe ile takie cymbidium postoi?
Pozdrawiam - u Was wiosna, a u mnie w ogrodzie ponoć wszystko skute lodem... Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie
Jak będę miał kiedyś wybór gdzie będę mógł zamieszkać to na pewno wybiorę Wrocław

Ponoc 15 dni, tyle ile kosztowal
Jak to dobrze, ze masz sesje, idzie ci wysmienicie, to nie masz kiedy martwic sie zima, a jak skoczysz w wolnym czasie, bedzie wiosna
Sebus obok mnie posesja do kupienia, do zamieszkania , 2700 metrow ogrodu, nic tylko zaszalec i mur juz masz, moj po sasiedzku
Wroclaw to super wybor, zwlaszcza moja gmina, dobre drogi, obwodnice, to tylko 1km do Wroclawia