Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 16:09, 18 lut 2015

Masz tak dopieszczony ogródek, że nie widać, ze zima była. Dziś zajrzałam do swojego, obejrzałam twoje rabaty i chyba muszę ze wstydu zapaść się pod ziemię

hanka_andrus 16:15, 18 lut 2015

A co jamam powiedzieć?Dziśbyłam w swoim. Liści nawiało,trawy poczochrane, badyle suche. Okropieństwo. Roboty multum, a tu niezbyt ciepło, nie pogonisz.

Pozdrawiam.
JulkAd 08:49, 19 lut 2015

Czytam, że trawy ścięte....muszę w sobotę się uszykować na cięcie, może słonko dopisze. Wulkan energii z Ciebie Irenko...też tak kcem
makkasia 08:50, 19 lut 2015

Dziękuję Irenko dowaliłaś do mojego energetycznego pieca swoimi zdjęciami !!!
ściskam
GorAna 11:26, 19 lut 2015

Irenko, wiosna u Ciebie na całego....u mnie jeszcze daleko do wiosny, choć następne cebulowe wychylają łebki
Tak patrzę na nowy awatarek .....wyglądasz nie jak Milka, ale jak odpoczywająca Karmen....świetna aranżacja
Buziaki, trzymaj sie zdrowo
Mirka 11:32, 19 lut 2015

Irenko siejemy siejemy nie obijamy się Pamietasz jakie mi przysłałaś sadzonki traw bo nie wiem czy można je ciachać U mnie temp.na plusie słonka brak :
Milka 13:15, 19 lut 2015

Mirka......powtarzam robienie sadzonek przy okazji wiosennego ciecia, wpadly mi nowe pomysly na roze

Anabell....do 10 bylo bialo, teraz cudnie, zaraz lecę do ogrodu

Danusiu....ten wilczomlecz jest cudowny, ale ruszyly juz wszystkie dzis ciepelko, zaraz zobacze, co nowego w trawie piszczy

Bleebla....Agnieszko, mamy wiosne, trzeba dzialać

Iwka....masz zaklepane

Jagoda99...tez serdecznie pozdrawiam

iwka 13:17, 19 lut 2015

Dziękuję Irenko. Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego czasu w ogrodzie.
Wieloszka 13:17, 19 lut 2015

Irenko, po obejrzeniu zdjęć wiosny w Twoim ogrodzie utwierdzam się w przekonaniu, że mieszkam na jakimś biegunie wrocławskiego zimna U mnie horti nawet pączków nie mają! Ale dobra ziemia + zacisze od wiatru, za murem sprawia, że u Ciebie szybciej widać wiosnę
Milka 13:25, 19 lut 2015

MalaMi......nie jest najgorzej, ale to faktycznie dlatego, ze zimy nie bylo i wiecej czasu bylo na porzadkowanie, u ciebie nie jest źle, nie wymyslaj

Haniu....my mamy ogrody pod nosem, a Ty masz wyprawe, to dopiero budzi podziw i szacunek powolutku zrobisz, dopier zaczynamy

Jula...no juz forma jest oby weekend cieply byl, to silownie na ogrodzie zaliczymy

Makkasia...i tak ma byc, wzajemnie się nakrecamy

GorAna....tak czy siak, potem się wyrowna i jak u nas po tulipanach juz, twoimi bedziemy się cieszyć dzięki za avatar, do karmen to mi daleko

Mirka....na pewno rozplenica i turzyca, mozesz ciachnac i ciut przykryc, szybciej rusza w cieple, a ty masz mniej pracy potem moje trzmieliny przyjely się wszystkie, coraz bardziej podoba mi sie rozmnazanie roslin

Poki co uciekam