Irenko cudnie masz i kwiatów tyle... Można się upajać takimi widokami . A jak powysiewam jeżówki po przekwitnięciu, tak jak mi radziłaś, to czy w przyszłym roku będą już kwitnąć? Pozdrawiam
Powinny zakwitnąć, na poprzedniej stronie pokazałam siewki z ub.r. i zakwitły, na razie nie sa wielkie, ale potem będą; siej dużą ilość w jedno miejsce, będą mega kępy u mnie ida kolejne siewki, za rok zakwitną
Irena -Aco to wszystko do przesadzania ? , no nie żartuj. krzewy przycinać a byliny zostawić. floksy mniam mniam.nabywam juz drugi rok.a jeszcze mam obiecane cudne odmiany.
Irenko - pisałam u siebie, ale powtórzę i tutaj. Nasze Wojsławickie vanillki kwitną mi pięknie i wyglądają na oryginały. Poza tym pytałaś o to, czy moje rosną na patelki. Tak! Nie mają grama cienia Ani limki, ani vanillki.
PS Twój ogród jak zawsze bujny i kolorowy. A trawa nn baaaardzo fajna! Jaka jest wysoka?
Irena -Aco to wszystko do przesadzania ? , no nie żartuj. krzewy przycinać a byliny zostawić. floksy mniam mniam.nabywam juz drugi rok.a jeszcze mam obiecane cudne odmiany.