Irenko, cały czas oglądam i podziwiam Twój ogród. Białe lilie - cudnej urody.
Zainteresowana jestem sianiem jeżówek. Czy nasionka jesienią bezpośrednio do gruntu? I wzejdą wiosną?
Irenko, piękne masz i hosty, i hortensje. Dalii z ciemnymi liśćmi zazdroszczę. Przepiękne. Widziałam też takie u Małej Mi. Szukałam na wiosnę i nie znalazłam u mnie nigdzie. Kupowałaś karpy czy z nasion je masz?
Irenko, a złotokap też by się nadał do zaplecenia?
Irenko czyli mówisz, że te jeżówki białe sama siałaś?...cudne są....jakby co to piszę się na nasionka...
Co do białej hortki...też się staram u siebie,żeby była...ułamałam kawałek gałązki 4 lata temu, przyjęła się, ale piesa z kumplem połamała....później ja na nią nadepnęłam....teraz rośnie w trzecim miejscu już i na razie tylko liście ma...
....na zdjęciu widzę, za białą hortką masz o odcieniu lekko fioletowym...podlewasz ją czymś konkretnym czy sama taki ma kolor?
Powinny zakwitnąć, na poprzedniej stronie pokazałam siewki z ub.r. i zakwitły, na razie nie sa wielkie, ale potem będą; siej dużą ilość w jedno miejsce, będą mega kępy u mnie ida kolejne siewki, za rok zakwitną
trawa NN kupiona u Kulasa, fajna
i bezproblemowa
Rzeczywiście fajna ta trawka a nasionka z niej zbierzesz dla mnie choć kilka na rozmnożenie .Uśmiecham się ładnie