Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Borbetka 08:43, 04 wrz 2015

Irenko jak tam zdrówko?
Milka 11:55, 04 wrz 2015

SYLWIA
no szkoda, zaklinacz snów jest dziś chłodno i kapało, więc coś doleciało, może jeszcze poleje, tak czy siak, jest chłodniej i chęci do prac ogrodowych wróciły

KINDZIA
chyba mnie upały pokonały dziś już lepiej no i zmiana w lekach, coś mi tam szkodziło, uff, jak fajnie, bo chłodno cisy będę szukać u siebie, mam pomysły w opcji lepszej ceny.

07_Rene
Renatko, żyje to podlewane, tam gdzie kapnie widać, wyspy zielonej trawyco rano wszystko zwisa, potem się podnosi, tak w koło Macieja, ale już chłodno, kapało rano, więc i od razu lżej i nam i roślinom, ogród wygląda w sumie śmiesznie, za rok będzie lepiej
ambrowiec chyba łatwo dostępny

ANDA
Sprawdziłam moje, mam 10%, nie wiem gdzie kupić o większym stężeniu, poszukam i dziękuję

AGANIA
Agatko, wianki mam oba cudne, Danusiowy i Kasiowyczyli sytuacja wszędzie podobna; poza podlewanie nic nie robiłam, z przyjemnością rzucę się na jakieś konkretne robótki
z daleka

od Danusi

od Kasi

EDA
Edytko już mi lepiej od razu zapał mi wrócił

MADZENKA
rano kapało, potem ciut więcej, na razie znowu stop, ale i tak już fajnie, niestety na piękny ogród znowu rok poczekam

CHELL
Oj biedula, mam nadzieję, że coś kapnęło, jak raz nie podlałaś, poradzą sobie, bo niższe temperatury

BOZGA
Bożenko, Twój ogród i bez lania super wygląda, ale cieszę się z Tobą, co deszcz to deszcz u mnie słonko wyłazi, podlewa się nadal, bo kapanie to za mało

BORBETKO
dziś juz lepiej, ale 2 dni na wyrze, to nijak do mnie nie pasuje, tak się dzieje, jak naprawdę źle się czuję.

trawki wolno, ale jednak i w donicach i głowach rosną, stale zapominam je podlewać, ciekawa jestem czy dzban napełnił się wodą

JulkAd 12:05, 04 wrz 2015

Znaczy siem w końcu popadało? U mnie taki deszczyk nic nie zmienił, ale ciut chłodniej.Tyle dobrego. Buziaki i zdrówka
margaretka3 12:19, 04 wrz 2015

Nadrobiłam zaległości, wianki obejrzałam, ambramowcem się zachwyciłam. No i już wiem, dlaczego moje rozplenice nie mają kwiatostanów - nie podlewałam, to mnie pokarały i nie mam sie czym zachwycać.
Irenko, zdrówka życzę! I deszczu w ilościach dobrze nawadniajacych, a nie tylko zraszajacych.
Milka 12:32, 04 wrz 2015

cisy ciachałam na oko, bez kartonów i sznurka

tu podlałam , bo zaczęły schnąć

Angela
Milka 12:45, 04 wrz 2015

JULA
tylko pokapało, bo już słońce, ale oddychać lepiej

margaretka3
Małgosiu, fajnie, że zaglądasz
trawy bez wody jednak marnieją, kotków mniej, ale co robić.
Dzięki i pozdrawiam

Rahpsody Blue

Fairy ponownie

a te nie wiem kto tu wcisnął...rozchodniki
Milka 12:51, 04 wrz 2015

perukowiec jakoś daje radę

tą rosliną jednoroczną się zachwycam
pięknie pachnie, albo to ubiorek albo wieczornik damski, zbieram nasiona z niego

i siałam lobelię o bordowych liściach
ciut widać
Milka 13:03, 04 wrz 2015

ulubiony przeze mnie miskant cukrowy, dałam sadzonki w pobliżu Imprezowni, idą mizernie, bo susza
miał byc inwazyjny, ale jakoś nie jest

jakieś kwiatki
co zyją
Milka 13:11, 04 wrz 2015

daglezja, sosna czarna i jodła kalifornijska

róża Irena

okrywowa ponownie
13:17, 04 wrz 2015
kosmosy u nie tegoroczny debiut ....mają ładne kwiatki...cudne nawet...ale koprkowy gigantyczny krzew mnie wyprowadza z równowagi ...nie planuję ich posiadać w kolejnych sezonach

chyba ze posieje je w chwastowisku za tujami! ...taki chwast jeszcze dłaby sie znieść ...i werbenę rozypywać planuję też za tujami ...może uda mi sie widok sobie poprawić ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies