Milka
11:23, 11 gru 2012
Ogórki mnie zachwycają..objadam się nimi, są dość pikantne, jak lubię...a potem żłopię wodę

cieszę się, ze lektura nie nudzi, zaglądaj, gości lubię

Witam się i ja. Ogród bardzo ładny- taki klimatyczny. A ta rabatka z hortensjami to jest dopiero szczęście. Widziałam też, że niedawno byłaś u Danusi- fajne miałyście spotkanie i zakupy do tego czego chcieć więcej. Pozdrawiam.
A ja jestem tak zachęcona że chyba zrobię ten wianek.
Jestem na bieżąco i czekam na wianki.Pozdrawiam serdecznie.
Poczytałam o świętach i o narzekaniach. Ja je bardzo lubię i ruch wokół nich tez
Buziolki![]()
![]()
Parę dni mnie nie było, a u Ciebie tyle się działo.
Milusia miała miłe odwiedzinySwoim promniennym uśmiechem zarażasz
I jakie dobrodziejstwa dostałaś. Wyglądają pysznie.
Wianki na pewno wyjda Ci uroczo!
No i ogród trafił do zamrażarki. jeszcze tylko 3 miesiąceDobrze, że spadł snieg, osłonił rośliny przed mrozem.
I teraz też lekko pada.
Bardzo lubie te pogaduchy u Ciebie , ku pokrzepieniu serc
Damy radę z wiankowaniem. Mam już mnóstwo zdjęć z wzorami w komputerzeBędziemy kopiować
Spoko
Ps. Kiedyś nie lubiałam świat gdy siostry zjeżdząły na święta z dziećmi a mama niemal płakała w kuchni.... I święta na 40 m2, spanie na łóżku polowym
Dlatego do kiedy mam własną rodzinę najpierw na zmianę były święta, a teraz każde u mnie .
I czasami gdy już mi się ni chce po śniadaniu, ciasto, obiad, ciasto, kolacja, herbatka, droga do kuchni wydeptanato myślę, przecież tak bardzo tęsknię do tego świątecznegnego czasu
I masz rację lubię święta bo ja mam urodziny, M imieniny i Tytus też urodzinyTylko reszta rodziny się wyłamała !!! Klaudia czasami z urodzinami sie na wielkanoc załapuje
Poczytałam Irenkożyczę dobrej nocki
No to czekamy na te wionki z niecierpliwością![]()
Pozdrawiam